Zeg het met chocolade

Wist je dat er in chocolade een stof zou zitten die je verliefd zou doen voelen? Chocolade geven of chocolade krijgen is altijd een win-winsituatie want je maakt er iemand blij mee en als het doosje opengaat mag je ongetwijfeld ook wel één van die zoete chocolaatjes proeven. Ontdek de Valentijnscollectie bij Leonidas, de heerlijkste manier om 'ik hou van jou' te zeggen.

Stralende chocoladehartjes
De combinatie van chocolade en een hartje ... Beter vind je niet voor Valentijn! Aan het assortiment waar vanille en framboos al vaste getrouwen zijn, werden nu nieuwe hartjes toegevoegd met een ganache van mango en eentje met een ganache van kersen. Zo kan je een dooss vol hartjes aan jouw allerliefste geven. En in de speciale cadeauverpakkingen zien ze er verleidelijker uit dan ooit.

Chocoladekuipjes
De chocoladekuipjes, gevuld met knapperige praliné of smakelijke ganache, zijn het geheim van elke geslaagde koffiepauze. En ze zien er nog stijlvol uit ook!

Legendarische chocolade
Een gouden doosje met een schat aan chocolade ... Van welke pralines houd jij het meest? Die witte met de noot, liever eentje van melkchocolade met een caramelvulling, of houd je toch meer van de pittigheid van pure chocolade? Alleen al door de doos op tafel te zetten begin iedereen te watertanden.

Meer info? Leonidas

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg