Nieuw in de Bergstraat: Afternoon

Afternoon is de nieuwe winkel van de eigenaars van Giraffe Leuven. Ze hebben een andere naam gekozen omdat Afternoon lichtjes afwijkt van het concept van de Giraffe Winkels. De winkel is niet zo groot dus hebben ze met zorg een selectie van producten gemaakt waarin iedereen zich kan terugvinden. Kleding, schoenen, accessoires, boeken, cadeau items… Onze redactie sprak met Bram Wijgerde, zaakvoerder van Afternoon.

Zijn er nog andere filialen van ‘Afternoon’?

“Er zijn er nog twee, met de naam ‘Giraffe’. Die zaken liggen allebei in Leuven, eentje in de Bondgenotenlaan en eentje in de Diestestraat. Giraffe in de Diestsestraat bestaat ondertussen al tien jaar! Er is ook een online shop onder het adres: www.giraffeleuven.be.”

Waarom hebben jullie gekozen voor de Bergstraat?

“Omdat het een heel mooie, centraal gelegen winkelstraat is. We hadden ook in Leuven al veel klanten van deze regio, dus we dachten dat we een betere service konden bieden door hier een nieuwe winkel te openen. Op die manier zijn we dichter bij een deel van ons cliënteel. Goede service wordt tegenwoordig ook vaak geassocieerd met online shoppen, en ook daar hebben we voor gezorgd.”

Zijn jullie blij met deze locatie?

“Zeker! We zitten in het midden van de winkelstraat en vinden ons pand ook heel gezellig en karaktervol.”

Wat onderscheidt Afternoon van andere kledingzaken in de Bergstraat?

“We proberen een groot publiek aan te spreken. We kijken ook waar er veel vraag naar is en proberen onze producten af te stemmen op ons cliënteel. Een paar van onze merken zijn oa. HUF, Vans, Volcom, Stance, Element, Komono, Herschel, Happy Socks, Dr. Denim, Cheap Monday, Kronstadt, Hub, en zo veel meer. Kom gerust eens een kijkje nemen!”

 

info@giraffeleuven.be

www.giraffeleuven.be

Bergstraat 58, 2220 Heist-op-den-Berg

Din - vrij: 12 tot 18u en zat: 9u30 tot 18u

015 25 26 00

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg