Met belgerinkel naar de winkel

'Met Belgerinkel naar de Winkel' is al enkele jaren een succesvolle campagne van de Bond Beter Leefmilieu, Unizo en de Gezinsbond in samenwerking met de gemeenten. Bedoeling van deze campagne is om eens wat meer de fiets te nemen of te voet op weg te gaan zonder altijd meteen in de auto te springen. Op die manier werk je mee aan een leefbare gemeente, je krikt je eigen gezondheid en conditie op, je kan sparen voor een leuke prijzen en het gemeentebestuur heeft er een reden bij om te investeren in duurzame mobiliteit. Een win-win situatie!

In meer dan 100 steden en gemeenten kan je ook dit jaar weer deelnemen van zaterdag 25 april t/m zaterdag 30 mei. Zo ook in onze regio ... Bij heel wat handelaars uit Heist-op-den-Berg, Berlaar, Putte, Hulshout, Keerbergen, Begijnendijk en Tremelo kan je terecht voor een Belgerinkelsticker met een unieke code die je kan registreren op de website www.belgerinkel.be. Met die registratie maak je kans op de prijs van de dag en je maakt ook kans op de prijzen uitgereikt door je gemeente aan het einde van de campagne. In elke gemeente kan je alvast een degelijke damesfiets van Minerva winnen, uitgerust met 7 versnellingen, geïntegreerd achterlicht en reflecterende stickers voor een verhoogde zichtbaarheid.

Kijk onder de naam van je gemeente welke winkels en horecazaken er deelnemen:

Fiets dus van 25 april tot 30 mei naar de winkel en maak kans op mooie prijzen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg