Speelgoedparadijs Elfjes en Draken

Origineel en leuk speelgoed dat bovendien nog eens educatief en kwalitatief is. Bij Elfjes en Draken kan je terecht voor een klein speelgoedje tot schitterende knikkerbanen en speeltenten en alles ertussenin. Je vindt er allerlei leuke cadeautjes voor kinderen van alle leeftijden. Wil je een bezoekje brengen aan dit speelgoedparadijs?

Gloednieuwe locatie
Tegenover het Cultuurplein kan je in een groter pand terecht voor het allerleukste speelgoed. “De vorige winkel begon echt uit z’n voegen te barsten,” vertelt Marc van Elfjes en Draken, “ook het tweede verdiep was niet altijd even evident te bereiken want daar geraakte je bijvoorbeeld al niet met een buggy.” Daarom vind je in de nieuwe Elfjes en Draken tegenover het Cultuurplein alles op het gelijkvloers. Al het speelgoed zal op een overzichtelijke manier uitgestald worden maar de gezelligheid blijft, net zoals het uitgebreide advies en de uitstekende service. Een bezoekje aan de nieuwe winkel zal net zoals vroeger een heuse belevenis worden.

Zomerse speelgoedtrends
Zodra de eerste zonnestralen verschijnen trekt iedereen graag naar buiten en dat wordt extra spectaculair met een stuntstep. Deze steps zijn specifiek gemaakt om de coolste sprongen en tricks mee uit te voeren.. Verder is tijdens de zomer het buitenspeelgoed ook erg in trek zoals de stomp rocket die hoog de lucht in kan vliegen, Mookie Swingball tennis waarmee zowel kinderen als ouders zich in het zweet werken of de Nerf waterpistolen die tot 10 meter ver water kunnen spuiten en dus de ideale verkoeling bieden bij warm weer. Verder zijn de handpoppen van Living Puppets aan het begin van elke vakantie ook erg populair omdat kindjes de klaspop van het voorbije schooljaar zelf ook wel willen hebben. Tenslotte is er de klassieker die elke zomer opnieuw erg populair blijkt, het kubbspel is en blijft het ideale buitenspel om te spelen met vrienden of familie.

Nieuwe locatie Elfjes & Draken: Bergstraat 148 (t.o. Cultuurplein), Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg