Elfjes en Draken is verhuisd Naar het overzicht

2017-06-15

Origineel en leuk speelgoed dat bovendien nog eens educatief en kwalitatief is. Bij Elfjes en Draken kan je terecht voor een klein speelgoedje tot schitterende knikkerbanen en speeltenten en alles ertussenin. Je vindt er allerlei leuke cadeautjes voor kinderen van alle leeftijden. Wil je een bezoekje brengen aan dit speelgoedparadijs? Dan kan je vanaf het braderijweekend op 23, 24 en 25 juni terecht op een nieuwe locatie in de Bergstraat. Ga zeker eens een kijkje nemen!

De verhuis
Met de braderij opent Elfjes en Draken de deuren op een gloednieuwe locatie in de Bergstraat. Tegenover het Cultuurplein kan je dan in een groter pand terecht voor het allerleukste speelgoed. “De winkel begon echt uit z’n voegen te barsten,” vertelt Marc van Elfjes en Draken, “ook het tweede verdiep was niet altijd even evident te bereiken want daar geraakte je bijvoorbeeld al niet met een buggy.” Daarom vind je in de nieuwe Elfjes en Draken tegenover het Cultuurplein alles op het gelijkvloers. Al het speelgoed zal op een overzichtelijke manier uitgestald worden maar de gezelligheid blijft, net zoals het uitgebreide advies en de uitstekende service. Een bezoekje aan de nieuwe winkel zal net zoals vroeger een heuse belevenis worden.

Zomerse speelgoedtrends
Zodra de eerste zonnestralen verschijnen trekt iedereen graag naar buiten en dat wordt extra spectaculair met een stuntstep. Deze steps zijn specifiek gemaakt om de coolste sprongen en tricks mee uit te voeren.. Verder is tijdens de zomer het buitenspeelgoed ook erg in trek zoals de stomp rocket die hoog de lucht in kan vliegen, Mookie Swingball tennis waarmee zowel kinderen als ouders zich in het zweet werken of de Nerf waterpistolen die tot 10 meter ver water kunnen spuiten en dus de ideale verkoeling bieden bij warm weer. Verder zijn de handpoppen van Living Puppets aan het begin van elke vakantie ook erg populair omdat kindjes de klaspop van het voorbije schooljaar zelf ook wel willen hebben. Tenslotte is er de klassieker die elke zomer opnieuw erg populair blijkt, het kubbspel is en blijft het ideale buitenspel om te spelen met vrienden of familie.

Nieuwe locatie Elfjes & Draken: Bergstraat 148 (t.o. Cultuurplein), Heist-op-den-Berg

  • Kaderke
  • Bergstraatcomité
  • Boexstaens
  • Asian Kitchen
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication