Heist Loopt & Zingt

Na 10 jaar is Heist Loopt & Zingt een vaste waarde in de Heistse evenementenkalender en ook dit jaar mag je op zondag 27 augustus weer heel wat sportiviteit en muziek verwachten. Start en aankomst van Heist Loopt vinden dit jaar plaats op het Cultuurplein waar ook de zangfestiviteiten zullen plaatsvinden.

Heist Loopt
Een sportieve joggingnamiddag waaraan iedereen kan deelnemen. Na een passage door het commercieel centrum wordt de Berg van Heist aangevat. Deze unieke combinatie zorgt voor een verrassende ervaring. De sportieve namiddag gaat van start omstreeks 14u met de 5 km en 10 km individueel, nadien,om 14u45, is het aan de kinderen en G-atleten. Vanaf 15u30 is het aan de teamlopers voor de aflossing halve marathon.

Heist Zingt
Vanaf 18u gaat het van Heist Zingt programma van start met Vlaamse meezingers. Verder maken ook Ronny Lee, Elentriek en Bert Embrechts met band hun opwachting. Bert brengt Filip Bollaert, Guga Baul, Peter Van Laet en Nathalie Meskens mee.

  • 18u00: Meezing DJ Set
  • 19u00: Ronny Lee
  • 20u00: Elentriek
  • 22u00: Bert Embrechts band met Filip Bollaert, Guga Baul, Peter Van Laet en Nathalie Meskens

Animatie, een hele dag en avond lang
Terwijl de sportieve collega's, vrienden of familie de berg overwinnen kunnen vrienden, sympathisanten en kinderen zich vermaken op de mooie locatie. Naast heel wat gezellige muziek is er heel wat te bleven. De kinderen worden verwend met een springkastelenfestijn en allerhande animatie. Je kan er ook terecht voor een lekker hapje of drankje bij restaurant Hamburg of aan één van de leuke foodtrucks. Het belooft een leuke namiddag en spetterende avond te worden voor iedereen.

Lopen en zingen voor Heistse goede doelen
Heist Loopt & Zingt is een initiatief van Rotary Heist in  het kader van Actie Zorgenmens, een bundeling van enkele fundraising projecten ten voordele van sociale projecten en andere organisaties in de gemeente. Ook jij bent de laatste zondag van augustus van harte uitgenodigd om Actie Zorgenmens te steunen als deelnemer, supporter of meezinger op Heist Loopt & Zingt.

Inschrijven & info: www.heistlooptenzingt.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg