New in town: Shop for Geek

Misschien kwam u ze wel tegen afgelopen zaterdag. De zonderlinge figuren die toen door de Bergstraat dwaalden verwelkomden er de gloednieuwe 'Shop for Geek' die de deuren opende op de plaats die jarenlang de thuisbasis was van herenboetiek 't Saloon. Deze nieuwe winkel is de hotspot voor iedereen die houdt van merchandising van films en games.

Superman, Batman, Harry Potter, ... Bij Shop for Geek zie je video- en filmfiguren tot leven komen in de vorm van allerlei merchandising-artikelen. Je vindt er figurines, wanddecoratie, allerlei kledij, accessoires, bordspellen, petten, tassen, posters en veel meer exclusieve spullen die gelinkt kunnen worden met bekende series, films en games. Game of Thrones, Star Trek, Lord of The Rings, Doctor Who, Star Wars, Futurama, Angry Birds, ... je kan het zo gek niet bedenken of je vindt er een gadget van.

En wat voor gadgets ... van mode en accessoires over actiefiguurtjes tot keukenbenodigdheden en decoratie-artikelen. Hul je in een badjas van Darth Vader of Yoda, een polo of bikini van Super Mario en vind er besteksets van Star Wars, dekbedovertrekken met allerlei taferelen, ... Spring eens binnen en laat je overdonderden door een ongelooflijk kleurrijke fantasiewereld!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg