Heist goochelt tegen Kanker

Laat je verbazen door Heistse goochelaar Kim Dèrvan, onder andere bekend van ‘Belgium’s Got Talent’, en zijn magische vrienden op zaterdag 16 september in CC Zwaneberg. Gaby Vermeylen organiseert die avond ‘Heist goochelt tegen Kanker’, een avond waarvan de opbrengst integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. Jammer genoeg krijg je kanker niet weg gegoocheld maar de trucs van de aanwezige goochelaars zullen wel weer wat extra geld in het laatje brengen om de strijd tegen deze ziekte aan te gaan.

Gaby, vanwaar dit hartverwarmende initiatief?
Gaby:
Iedereen wordt wel eens van dichtbij geconfronteerd met iemand in de familie of vriendenkring die de diagnose kanker te horen krijgt. Zoiets heeft een serieuze impact en hakt er begrijpelijkerwijs ook hard in. Bij mijn vader thuis waren ze met 10 kinderen, 9 van hen werden geconfronteerd met een vorm van kanker, mijn vader zelf overleed in 2001 aan de gevolgen van de ziekte. Het komt dus al snel heel dichtbij.

Iets meer dan 10 jaar geleden organiseerde je ook al iets voor Kom op tegen Kanker.
Gaby:
In 2004 en 2005 organiseerde ik ‘Heist danst tegen Kanker’, een gelijkaardig initiatief waarmee we toch een mooi bedrag van 11.000 euro konden overmaken aan Kom op tegen Kanker. Hopelijk kunnen we ook met deze actie een mooie som bij elkaar sprokkelen. Heel de familie is alvast mee op de kar gesprongen om er een geslaagde avond van te maken en ook Kim Dèrvan heeft geen seconde getwijfeld.

Wat mogen we verwachten op zaterdag 16 september?
Gaby:
De aanwezigen zullen aan tafel schuiven bij Kim Dèrvan of een van zijn magische collega’s voor een indrukwekkende vorm van goochelen, close-up magic. Deze magie vergt vingervlugheid en de kunst van de illusie, wordt gemixt met een vleugje humor en als toeschouwer zit je er met je neus bovenop. Je mag je dus verwachten aan razendsnelle, straffe goocheltrucs en een flinke dosis verwondering want zelfs als je er vlakbij zit zal je nog betoverd worden. Bovendien word je dezelfde avond ook nog verrast met een goochelshow van Kim Dèrvan.

Wat als je er niet bij kan zijn maar toch graag wil steunen?
Gaby:
Dat kan door een bedrag te storten op rekening BE03 4886 6666 6684 van ‘Kom op tegen Kanker’ met als mededeling ‘110164779 + GIFT’. Ook deze bedragen tellen mee voor het totaalbedrag van onze actie. Bovendien krijg je vanaf een bedrag van 40 euro een fiscaal attest waarmee je gift voor 45% fiscaal aftrekbaar wordt.

Heist goochelt tegen Kanker
Zaterdag 16 september 2017 (20u)
CC Zwaneberg (blauwe zaal) - Heist-op-den-Berg

Tickets: € 15
Stuur je naam en adres naar: heistgoochelttegenkanker@proximus.be
Stort het bedrag voor de tickets op BE77 6528 5198 5842

Een organisatie met medewerking van de Gemeente Heist-op-den-Berg en Het Derde Bedrijf

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg