Nieuw in de Bergstraat: JBC Naar het overzicht

2017-09-12

Eindelijk. Na veel uitstel en enkele moeilijkheden is er toch een JBC gekomen in Heist-op-den-Berg. Wij waren benieuwd naar deze nieuwe JBC-vestiging en hadden een gesprekje met de verantwoordelijke van JBC Heist-op-den-Berg.  

Hoe en waarom is JBC in Heist-op-den-Berg terechtgekomen?
Het is sowieso een hele goede locatie. JBC zat vroeger uitsluitend rond de periferie, en meer en meer is JBC zich in de stad gaan vestigen (o.a. Brussel en Leuven). Die winkels die zich in het centrum bevinden zijn zeker een evolutie tegenover vroeger. De Bergstraat is een bruisende straat, er zit veel leven in, het is gewoon een goede locatie.

Hoe werd JBC onthaald bij de mensen, tijdens en sinds de opening?
Heel erg goed. We zijn open gegaan op 16 augustus, en de opening was een enorm succes. Vele mensen gingen vroeger naar Lier of Aarschot voor een JBC, maar nu hoeven ze zo ver niet meer te gaan. Ik merk het echt aan de reacties, velen zijn heel blij met deze nieuwe, nabijgelegen JBC-winkel. Ook als team staan we er uiteraard helemaal achter.

Wat kan je zeggen over de komende herfst- en wintertrends?
Heel veel accessoires! Zowel voor volwassenen als kinderen. Ook jassen met bontjes doen het nog steeds goed bij de dames en de meisjes, net zoals vorig jaar. Het leuke aan JBC is dat er gewinkeld kan worden met en voor het hele gezin. JBC probeert altijd voor elk type vrouw kledij in de collectie te hebben. Er bestaan verschillende types vrouw. JBC speelt daar graag op in en kan op die manier elke vrouw iets bieden. We proberen bij JBC dus echt wel voor iedereen iets te voorzien. Qua kleuren zien we veel bordeaux deze herfst/winter, donkerblauw komt ook veel terug. De basiskleuren grijs en zwart blijven uiteraard ook in ons gamma.

Waarom zouden mensen JBC een bezoekje moeten brengen?
Deze JBC is eigenlijk uniek, het is het allernieuwste concept. Er zijn al winkels met hetzelfde basisinterieur als hier, maar er zijn nog enkele extra nieuwe dingen aan deze JBC (o.a. de etalage). Binnenkort krijgen wij ook ‘slimme paskamers’. Dat zijn spiegels met elektronica ingebouwd, waarbij de klanten onze hulp kunnen vragen zonder uit de paskamer te komen, direct de voorraad kunt checken, … Dat zal een test zijn om te kijken hoe goed die nieuwigheden werken en wat de reacties van de klanten zijn. Met deze test zijn we echt uniek in België!

Op donderdag 28/09 hebben we nocturne, en zijn dan open tot 21u. Dat is algemeen bij JBC, we doen dat tweemaal per jaar (één keer in het voorjaar en één keer in het najaar). We zijn heel nieuwsgierig naar wat deze nocturne gaat geven in de Bergstraat. Zouden mensen doelbewust naar ons komen of zijn het voornamelijk passanten die hier komen winkelen? Ik ben alvast heel benieuwd!

JBC is open tijdens het herfstfestival (13u – 18u).

Meer info: https://www.jbc.be/nl/winkels/heist-op-den-berg

  • Bergstraatcomité
  • Boexstaens
  • Asian Kitchen
  • Kaderke
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication