Nieuw in de Bergstraat: Brood en Bloemen Naar het overzicht

2017-09-12

Vroeger heette het ‘Harlekijn’ en konden we er kleding en schoenen kopen, nu heet het ‘Brood en Bloemen’ en kunnen we er lekker lunchen en allerlei decoratie (van zeepjes tot planten) kopen. We stellen je graag 'Brood en Bloemen' voor, een mix van een hippe ontbijt- en lunchbar en een bloemenzaak.  

Het concept: lunchen en nadien een bloemetje mee naar huis nemen. Het werkt al bijna twee jaar in Lier, waar de eerste vestiging van Brood en Bloemen te vinden is. De zaakvoersters Ine Van Coillie en Nathalie Smolders kwamen na Lier ook in Heist-op-den-Berg terecht. Hoe dat komt? “De zaakvoerster van Harlekijn is klant bij ons”, vertelt Nathalie. “Toen ze ons vertelde dat ze ging stoppen met haar zaak, hadden we direct interesse in het charmante pand. Zelf wilde ze ook liefst dat er iets in zou gebeuren waar ze voeling mee heeft. Het is dus allemaal wel vlot en natuurlijk verlopen.”

Dankzij de gloednieuwe open keuken kunnen klanten zien hoe hun eten bereid wordt. Het grootste verschil met de zaak in Lier is de ruimte. Het pand in Heist-op-den-Berg is ruimer, waardoor de zaakvoersters meer plaats ter beschikking hebben. Ook is er een groot terras in Heist, wat niet zo is in Lier. Het aanbod aan bloemen is ook groter in Heist, wegens de grotere ruimte. Naast bloemen kan je er ook enkele grotere planten kopen.

Brood en Bloemen is elke dag open (ook in het weekend) van 9u tot 18u, op dinsdag is de zaak in Heist-op-den-Berg gesloten. Alle gerechten worden er steeds vers bereid en de dames van Brood en Bloemen zijn trouwens ook beschikbaar voor catering en/of decoratie op feesten en evenementen.

Meer info: www.broodenbloemen.com

(Bron tekst en foto: Gazet van Antwerpen + www.broodenbloemen.com) 

  • Asian Kitchen
  • Bergstraatcomité
  • Boexstaens
  • Kaderke
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication