Nieuw in de Bergstraat: Shop for Geek

Shop for Geek is uniek in de omgeving en biedt een enorm ruime keuze aan alles wat met merchandising van spelletjes, films, series en games te maken heeft. Wij spraken de verantwoordelijke van de nieuwe ‘geek’-winkel in Heist-op-den-Berg.

Wat kunnen mensen kopen in een ‘Shop for Geek’?
Wij zijn een gespecialiseerde zaak in merchandise van verschillende films, series en games. We verkopen kledij, popjes, figurines, spelletjes als Monopoly, maar ook strips en andere dingen. De zaken die we hier verkopen zijn voor elke leeftijd en voor iedereen.

Hoe is het concept ontstaan?
We zijn een deel van een keten, het basisidee komt dus van hogerhand. Deze vestiging in Heist-op-den-Berg was de derde winkel van Shop for Geek die opende, ondertussen zijn er in totaal al zeven vestigingen in ons land.

Wanneer en hoe is de opening verlopen?
Op zaterdag 17 juni opende deze Shop for Geek in de Bergstraat, dat was het weekend voor de braderij. Bij de opening zelf was er heel erg veel volk. Er waren vele echte fans die gehoord hadden dat er een Shop for Geek zou openen in Heist-op-den-Berg. Er waren ook cosplayers die zich verkleed hadden in bepaalde mensen uit films, series e.a. Heel veel fans zijn echt blij met deze vestiging, omdat het een concept is dat hier in de nabije omgeving gewoon niet te vinden was. Die mensen zijn blij dat ze zich nu niet meer naar grotere steden als Antwerpen hoeven te verplaatsen. Mensen kunnen vanaf nu dus ook hier terecht voor heel specifieke zaken. Engelse strips van Marvel is bijvoorbeeld iets waar vele mensen naar vragen en dat nergens in de buurt verkrijgbaar was.

Hoe is het na de opening verder verlopen?
De eerste week was het enorm druk, mede dankzij de braderij. Het feit dat er niets als ‘Shop for Geek’ in deze omgeving bestond, zorgt dat de zaken wel goed draaien. We zijn simpelweg uniek! 

Zijn er zaken die mensen nog niet weten over ‘Shop for Geek’?
Een groot voordeel is onze webshop: www.shopforgeek.com. Hier kan je alle producten zoeken, vinden en kopen. Het gebeurt regelmatig dat mensen producten online bestellen en die dan hier in de winkel laten leveren en komen ophalen. Mensen zoeken soms heel specifieke dingen, en omdat we niet alles gestockeerd krijgen in de winkel, is de online shop de perfecte aanvulling. Elke dag worden er wel één of twee bestellingen geplaatst, de online webshop werkt dus wel goed. En ondanks het feit dat die online webshop een perfecte aanvulling is op ons concept, blijft het zeker een meerwaarde om de producten met je eigen ogen te zien, te voelen en te vergelijken in onze Heistse winkel!

Shop for Geek is open tijdens het Herfstfestival (13u-18u).

Meer info: www.shopforgeek.com                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg