Heerlijk lentegevoel in de Bergstraat

Lentekriebels … je krijgt ze wanneer de temperaturen stilaan wat hoger klimmen op een zonnige dag, die dikke winterjas ingeruild kan worden voor een dunner  exemplaar en je her en der zonnebrillen ziet verschijnen. De eerste tekenen van lente doen je wegdromen naar terrasjes in de zon en dat is een van de dingen die  je kan doen tijdens het Lentefestival in de Bergstraat. Naar jaarlijkse gewoonte zet de Heistse winkelstraat de lente feestelijk in met het Lentefestival en dat op zondag 18 maart!

Lenteshopping
Voor de gelegenheid wordt de Bergstraat autovrij gemaakt en kan je zorgeloos door de straat struinen om op zoek te gaan naar nieuwe spulletjes om je interieur of je garderobe een frisse lentetoets te geven. Het is de ideale gelegenheid om de collecties voor het komende seizoen te komen ontdekken. Ontspannen van winkel  naar winkel slenteren, even genieten van een hapje en een drankje, links en rechts een babbeltje slaan of gewoon even stilstaan om te genieten van de animatie in de straat. De gezellige sfeer zal je ongetwijfeld in een opperbeste stemming weten te brengen en laat dat nu net perfect passen bij een vrolijk seizoen als de lente.

Vrolijke animatie
Tijdens het Lentefestival valt er naast winkelen nog heel wat meer te beleven in de Bergstraat. Het wordt immers pas gezellig als ook de kinderen hun hartje kunnen ophalen op zondagnamiddag. Dat wordt alvast geen probleem want er wordt weer heel wat amusante animatie voorzien. Op het Cultuurplein zal de kermis de tenten weer opslaan en ook in de straat zal je muzikale en grappige acts tegenkomen. Ook dansstudio Kick-iT is weer van de partij met onnavolgbare  dansmoves en zal demonstraties geven ter hoogte van de dansstudio aan binnenspeeltuin De Monty.

Ben jij er ook bij op zondag 18 maart?
Warm welkom in de Bergstraat!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg