Een vleugje kant

Dit voorjaar vind je heel wat romantiek terug in de lingeriecollecties en dat komt perfect uit nu Valentijn voor de deur staat. Denk aan bloemenprints, borduursels, kant en dat in nudetinten, lavendel- en meloenkleur. De lingeriemerken doen er trouwens alles aan om te werken met steeds zachtere materialen en zonder vervelende naden waardoor de lingerie er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens extra comfortabel aanvoelt.

Een vleugje kant
Wist je trouwens dat comfortabel niet saai hoeft te zijn. Met een vleugje kant of borduursels met bloemen erbij voel je je al gauw supervrouwelijk en creëer je een romantische en verleidelijke look. Bovendien voelt kant ook erg comfortabel. Voeg dit voorjaar dus eens een kanten hipster, hemdje of bralette toe aan je collectie. Een bralette? Dat zijn de voorgevormde, beugelloze topjes, gemaakt van zachte, elastische kant die niet alleen uiterst comfortabel zijn maar ook haast onzichtbaar onder je kleren. Bij Lingerie Ria vind je alvast heel wat stijlvolle setjes van merken als Hanky Panky, Passionata, Chantelle, …

Meer info: Lingerie Ria

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg