Boexstaens Uurwerken & Juwelen, een nieuwe look Naar het overzicht

2018-02-28

Bracht je onlangs nog een bezoekje aan de Bergstraat dan merkte je vast op dat de hoek van de Bergstraat naast Leonidas een nieuwe look kreeg met grote glaspartijen, nieuwe etalages, … Na meer dan 20 jaar was het tijd voor wat nieuws … zo gezegd, zo gedaan en op iets meer dan drie weken tijd werd de winkel Boexstaens Uurwerken en Juwelen volledig verbouwd. Stap er gerust eens binnen om een kijkje te nemen! Er is voor elk wat wils waardoor je altijd met iets buitenkomt wat je zal doen schitteren.

Twice as Nice werd hier mee ondergebracht?
Lenn:
De collectie van Twice as Nice werd inderdaad geïntegreerd in de winkel en is nu een beetje een winkel in de winkel. De collecties van Twice as Nice enerzijds en die van Boexstaens anderzijds vullen elkaar bovendien perfect aan waardoor het leuk is om ze onder een dak samen te brengen. Of je nu graag een klassiek juweel hebt of liever iets moderns, bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. Deze collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

Daarnaast is er aanvullend dan een andere collectie juwelen?
Lenn:
Wij hadden voor de verbouwing ook al een mooie collectie in de winkel liggen en die is ook gebleven. Daar waar je in het aanbod Twice as Nice eerder mooie basisstukken vindt, zitten er in die aanvullende collectie de wat uniekere juwelen. De juwelen van Zinzi bijvoorbeeld springen eruit met wat meer kleur en edelstenen en het merk Onno ziet er dan weer wat robuuster uit maar is tegelijkertijd ook uiterst stijlvol. Leuk om weten is dat ook in deze collectie wat te vinden is voor elk budget.

Ook het aanbod horloges is nog wat ruimer geworden?
Lenn:
Door de verbouwing van de winkel hebben we extra ruimte gecreëerd waardoor we alle collecties hebben kunnen verruimen. Zo ook de horloges, je vindt hier horloges van het merk Seiko, stijlvol en oerdegelijk want hun geschiedenis gaat al terug tot in de 19de eeuw. Daarnaast is het merk RSC erbij gekomen, die hun inspiratie halen in de cockpit van een vliegtuig. Met het merk Oozoo kozen we dan weer voor een collectie in een prijsklasse tussen € 30 en € 60. Deze laatste biedt moderne horloges die er op het eerste zicht strak en sober uitzien maar tegelijkertijd leuke, opvallende accenten hebben zoals een wijzerplaat met strass of groene wijzers. Kortom, of je nu op zoek bent naar een sportief, klassiek of modern horloge … er is hier voor elk wat wils.

Jullie herstellen ook horloges en juwelen?
Lenn: Inderdaad! Een probleem met jouw horloge of een juweel? Geen probleem, in ons eigen herstelatelier gaan we op zoek naar het probleem om nadien alles netjes terug in elkaar te puzzelen. Met een vaste hand en heel wat jaren ervaring op te teller is jouw horloge of juweel in veilige handen.

Meer info: Boexstaens Uurwerken - Juwelen

  • Winnaars braderijwedstrijd
  • Bergconcerten 2018
  • In de Ster Mode
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication