Vooruitblikken naar volgend voorjaar

Brilcenter licht al een tipje van de sluier op van de zonnebrillentrends voor dit voorjaar. In de lente dragen we onze zonnebril halverwege de neus en kijken we parmantig over de glazen van ons vlindermodelletje heen. Laten we dus maar hopen dat de zon snel begint te schijnen zodat we onze zonnebrillen weer kunnen opdiepen. Slaat de wintermoeheid op je ogen? Misschien zijn de Blueberry-brilletjes dan wel de ultieme tip. Deze brillen zonder sterkte beschermen je ogen tegen blauw licht en UV-stralen en bieden ze daardoor meer rust terwijl je naar een scherm zit te turen. Ook een cadeaubon of brillenetui kan je perfect als cadeau onder de kerstboom leggen.

Meer info over Brilcenter

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg