Agenda activiteiten

Zondag 14 juli 2019

Bergconcerten: KF De Goorse Bloesem & KF De Ware Eendracht Schriek

In Heist hebben we heel wat harmonieën, fanfares en brassbands en die geven dit jaar weer het beste van zichzelf tijdens de Bergconcerten. Breng op zondagmiddag zeker eens een bezoekje op het topje van onze berg, het zal de moeite lonen. Honger of dorst gekregen van al die muzikale performances? Kaffee Den Afgrond zorgt voor een hapje en drankje tijdens de concerten.

Zondag 14 juli

  • 11u00 - KF De Goorse Bloesem
  • 12u15 - KF De Ware Eendracht Schriek

Meer info: An Vertommen, Cultuur, 015 22 86 94, cultuur@heist-op-den-berg.be

Locatie

Kerkplein - Kerkplein - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

dienst Cultuur
An Vertommen
T. 015 22 86 94
avt@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Speciale promoties Check het hier