Chirofeesten aan 52ste editie toe Naar het overzicht

2016-06-21

Op 8, 9 en 10 juli organiseert Chiro Heist-Centrum zijn 52e Chirofeesten in zaal De Zwaan. Een spetterende driedaagse die sinds de start in Heist-op-den-Berg en omstreken uitgegroeid is tot een feestweekend voor jong en oud.

Het vrijdagavondprogramma start dit jaar met een optreden van Ofkoors. Dit zangkoor, dat voornamelijk bestaat uit oud-leidsters van Chiro Heist-Centrum, oefent speciaal voor deze gelegenheid een nieuw repertoire in. Aansluitend wordt de eettent omgebouwd tot lounge/cocktailbar voor het Fiesta Cubana.

Zowel zaterdag als zondag kan je deelnemen aan een ontspannende fietszoektocht van ongeveer 25 kilometer. De prijzen hiervan worden op zondag om 18u30 uitgereikt. De Chirofeesten bieden verder een kubbtornooi, een quiz met live muziek en een semi-akoestisch optreden in de eettent op zaterdag. Op zondag kan u zich van uw sportiefste kant laten zien door aan het volleybaltornooi deel te nemen. Ook de kleinsten zijn we niet vergeten: alle kinderen kunnen zich uitleven op het terrein met aangepaste activiteiten.

De feesten worden afgesloten een geweldige tot-slot-show, gebracht door de chiroleden en -leiding. Om 21 uur stipt kan er op groot scherm gekeken worden naar de EK finale.

  • Christina op de braderij
  • Café 't Pleintje
  • ACS Car Hifi
  • Braderij Heist-op-den-Berg 2018
  • Asian Kitchen
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication