Cambio-autodelen nu ook in Heist-op-den-Berg Naar het overzicht

2017-05-05

Vanaf nu kan je ook in Heist-op-den-Berg een Cambio-deelauto uitlenen. Cambio is een autodeelsysteem dat ideaal is voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. Heb je interesse om in zo’n autodeelsysteem te stappen? Kom dan zeker naar de infoavond. Profiteer ook van het startaanbod en vraag volledig gratis je Cambio-kaart aan.

Cambio-autodelen is een eenvoudige formule waarbij op vaste standplaatsen in de stad of gemeente auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen, wat gerief te verhuizen, voor een daguitstap met je partner of gezin of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt. Met Cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Bovendien verlost cambio je van alle kopzorgen die een eigen auto meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Cambio neemt alles voor zijn rekening. En daar is ook je portefeuille bij gebaat. Bovendien worden de wagens op regelmatige basis zowel buiten als binnen gepoetst, zodat je steeds met een nette wagen onderweg bent.

“In Heist-op-den-Berg starten we met een eerste ophaalpunt (twee deelwagens) op de parking Leopoldlei. Bedoeling is het aanbod op termijn verder uit te breiden, naargelang de vraag. Ook het gemeentebestuur wil optimaal gebruikmaken van de Cambio-wagens door ze in te zetten voor dienstverplaatsingen (vergaderingen, vormingen, … buitenshuis). De gemeente heeft geen eigen dienstvoertuigen en hier vormt Cambio een prima alternatief”, klinkt het.

Heb je wel interesse, maar zit je nog met een aantal vragen? Kom dan naar de infoavond op dinsdag 9 mei om 20 uur in zaal Vélodroom van CC Zwaneberg. De mensen van Cambio geven je alle nodige informatie en er is ruim tijd voor alle vragen. We sluiten af met een drankje. Voor de snelle beslissers: de eerste 20 personen die een Cambio-kaart aanvragen, betalen geen instapkosten (normale kostprijs: 35 euro). Wie snel beslist, bespaart dus 35 euro en krijgt zijn Cambio-kaart volledig gratis.

Meer info: www.cambio.be

  • Boexstaens
  • Kaderke
  • Bergstraatcomité
  • Asian Kitchen
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication