Heist Loopt Warm 2018

In Heist-centrum zal de temperatuur op donderdagavond 12 december weer enkele graden de hoogte in gaan want die avond loopt Heist warm! Na twee succesvolle edities zal er dit jaar al voor de derde keer gelopen en gewandeld worden voor het goede doel. Wat je mag verwachten? Een gezellige ambiance, veel lichtjes, sfeervolle animatie en heel wat drank- en eetstandjes langs het parcours. Allen daarheen om te genieten van de gezellig verlichte wintersfeer!

Hoe meer lichtjes, hoe meer vreugde
Zowel lopers als wandelaars kunnen deelnemen aan deze amusante tocht met tal van lichtjes en animatie op en naast het parcours. Door deel te nemen aan Heist Loopt Warm draag je niet alleen je steentje bij voor de uitgekozen goede doelen, je werkt tegelijkertijd aan je conditie én geniet van een gezellige wintersfeer. Het pittige maar haalbare parcours van 2,5 km leidt je door  het centrum van Heist-op-den-Berg. Start en aankomst zijn voorzien tussen de cafeetjes van het Gouden Kruispunt en onderweg loop je onder andere door het Sint-Lambertusinstituut. Trek dus je meest opvallende outfit aan, hoe meer lichtjes, fluo kledij, … hoe liever. Er zijn trouwens attenties voorzien voor de tien best verklede deelnemers.

Lopen & wandelen voor het goede doel
Tijdens ‘Heist Loopt Warm’ loop en wandel je voor Actie Zorgenmens, een benefietorganisatie aan Rotary Heist, en de Warmste Week van Studio Brussel die de opbrengsten investeert in drie verschillende Heistse goede doelen. Een deel van de opbrengsten gaat naar Nethedal, opgericht door Rotary Heist in 1985, een dagcentrum voor personen met een mentale beperking in Booischot dat start met de bouw van een nachtcentrum in Heist-centrum. Verder zullen ook Casa Di Colore en vzw Must steun mogen genieten. Casa Di Colore zet zich in voor de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking en vzw Must zet zich in voor de strijd tegen mucoviscidose door bepaalde behandelingen mee te bekostigen en initiatieven  te steunen in het onderzoek naar de genezing van de ziekte.

Live op Radio Christina
Heist Loopt Warm zal je ook live kunnen volgen op Radio Christina. Tussen 18 en 22 uur hoor je hier de ideale deuntjes om de lopers extra aan te moedigen en er zullen ook liveinterventies vanop het parcours te horen zijn. Organisatoren, deelnemers, sympathisanten, … ze komen allemaal aan het woord. Je kan de uitzending beluisteren van op het parcours maar ook thuis kan  je afstemmen op deze Heist Loopt Warm-special op 106.1FM of online op www.christina.be.

Ben jij een warme vrijwilliger?
Wil je op 12 december mee de handen uit de mouwen steken? Overdag leggen we het nodige klaar en vanaf 18u gaan we in sneltempo lichten plaatsen, kaarsen aansteken, … zodat alles  klaar is om 19u om het startschot te geven! Kandidaat? Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@heistlooptenzingt.be.

Meer info: www.heistlooptwarm.be

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier