Agenda activiteiten

Zondag 14 juli 2019

Bergconcerten: KF De Goorse Bloesem & KF De Ware Eendracht Schriek

In Heist hebben we heel wat harmonieën, fanfares en brassbands en die geven dit jaar weer het beste van zichzelf tijdens de Bergconcerten. Breng op zondagmiddag zeker eens een bezoekje op het topje van onze berg, het zal de moeite lonen. Honger of dorst gekregen van al die muzikale performances? Kaffee Den Afgrond zorgt voor een hapje en drankje tijdens de concerten.

Zondag 14 juli

  • 11u00 - KF De Goorse Bloesem
  • 12u15 - KF De Ware Eendracht Schriek

Meer info: An Vertommen, Cultuur, 015 22 86 94, cultuur@heist-op-den-berg.be

Locatie

Kerkplein - Kerkplein - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

dienst Cultuur
An Vertommen
T. 015 22 86 94
avt@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier