Nieuws uit de regio

10-11-2019 - Heist-op-den-Berg

Belgium's Got Talent in Zwaneberg

Ook genoten van de winnaars van Belgium’s Got Talent, vorige vrijdag? Bram De Beul en Irina Yakousheva, samen het Vilja-duo, stalen de harten van de jury  met hun dans en luchtacrobatie en verdienden een rechtstreekse plaats in de finale.  Of ze die zullen winnen, is nog maar de vraag, maar wie ze live terug wil zien kan op 7 en 8 december terecht in CC Zwaneberg want daar zullen zij dansen op het Galacaoncert van VMT

Elk jaar brengt het Heistse operettegezelschap VMT begin december een Galaconcert in CC Zwaneberg als opwarmertje voor de grote operette die eind januari in première gaat.  Niet alleen operettemelodieën maar ook evergreens en musicalfragmenten worden gebracht door de solisten van het VMT: Nathalie Denyft, Kris Wouters, Lisa De Rijcke, François Jacobs en An Janssens. Daarnaast is er elk jaar ook een balletchoreografie  onder leiding van Bram De Beul, die al enkele jaren ook de vaste choreograaf én regisseur is van het gezelschap. Ook de partner van De Beul, Irina Yakousheva, waarmee hij als duo Vilja schittert in Belgium’s Got Talent, maakt al enkele jaren deel uit van het ballet op het Galaconcert en tijdens de operettes. Op zaterdag 7 december om 20 u en zondag 8 december om 15 u zullen zij hun dans- en acrobatiekunsten tonen aan het publiek. Samen met de solisten en het orkest van VMT onder leiding van Frank Boonen, maken ze er een denderend showprogramma van onder het motto “Muziek voor Miljoenen”.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via tel: 015/48.10.60, aan het VMT-loket in CC Zwaneberg elke zaterdag van 10 tot 12 uur of  via de website www.webticketing.eu

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg