Nieuws uit de regio

10-11-2019 - Heist-op-den-Berg

Belgium's Got Talent in Zwaneberg

Ook genoten van de winnaars van Belgium’s Got Talent, vorige vrijdag? Bram De Beul en Irina Yakousheva, samen het Vilja-duo, stalen de harten van de jury  met hun dans en luchtacrobatie en verdienden een rechtstreekse plaats in de finale.  Of ze die zullen winnen, is nog maar de vraag, maar wie ze live terug wil zien kan op 7 en 8 december terecht in CC Zwaneberg want daar zullen zij dansen op het Galacaoncert van VMT

Elk jaar brengt het Heistse operettegezelschap VMT begin december een Galaconcert in CC Zwaneberg als opwarmertje voor de grote operette die eind januari in première gaat.  Niet alleen operettemelodieën maar ook evergreens en musicalfragmenten worden gebracht door de solisten van het VMT: Nathalie Denyft, Kris Wouters, Lisa De Rijcke, François Jacobs en An Janssens. Daarnaast is er elk jaar ook een balletchoreografie  onder leiding van Bram De Beul, die al enkele jaren ook de vaste choreograaf én regisseur is van het gezelschap. Ook de partner van De Beul, Irina Yakousheva, waarmee hij als duo Vilja schittert in Belgium’s Got Talent, maakt al enkele jaren deel uit van het ballet op het Galaconcert en tijdens de operettes. Op zaterdag 7 december om 20 u en zondag 8 december om 15 u zullen zij hun dans- en acrobatiekunsten tonen aan het publiek. Samen met de solisten en het orkest van VMT onder leiding van Frank Boonen, maken ze er een denderend showprogramma van onder het motto “Muziek voor Miljoenen”.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via tel: 015/48.10.60, aan het VMT-loket in CC Zwaneberg elke zaterdag van 10 tot 12 uur of  via de website www.webticketing.eu

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier