Nieuws uit de regio

24-11-2019 - Aarschot

Al meer dan 1300 inschrijvingen

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 12 december lopen als een trein. Tot 9 december (om middernacht) kan nog ingeschreven worden via www.heistlooptenzingt.be . Er zijn ook al 18 verenigingen en bedrijven die het peterschap over een deel van het parcours hebben opgenomen.

Wanneer je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button, telkens een andere kleur als je voor 1 – 2 – 3 of meer rondes intekent . Vanaf twee ronden ligt er een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar. Je kan net als vorige jaren een hoofdlamp aankopen voor slechts € 5. Zo'n lampje is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook broodnodig tijdens een avondloop.

De organisatie is ook op zoek naar het Warmste Huis langs het 2,5 km lange parcours. “We dagen alle huizen op het parcours uit om de tocht zo gezellig mogelijk mee in te kleden: lichtjes voor het raam, kaarsjes op de vensterbank, sfeerverlichting tegen de gevel, verlichte kerstbomen,...Alles kan, alles mag! En de 3 warmste huizen krijgen een verrassing”.

Actie Zorgenmens verdeelt dit jaar in het kader van de Warmste Week de opbrengst van Heist Loopt Warm over drie verschillende goede doelen uit Heist:
- Casa Di Colore, ten voordele van de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking
- vzw Must, ten voordele van onderzoek naar mucoviscidose
- de bouw van nachtcentrum Nethedal in Heist centrum

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg