Nieuws uit de regio

24-11-2019 - Aarschot

Al meer dan 1300 inschrijvingen

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 12 december lopen als een trein. Tot 9 december (om middernacht) kan nog ingeschreven worden via www.heistlooptenzingt.be . Er zijn ook al 18 verenigingen en bedrijven die het peterschap over een deel van het parcours hebben opgenomen.

Wanneer je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button, telkens een andere kleur als je voor 1 – 2 – 3 of meer rondes intekent . Vanaf twee ronden ligt er een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar. Je kan net als vorige jaren een hoofdlamp aankopen voor slechts € 5. Zo'n lampje is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook broodnodig tijdens een avondloop.

De organisatie is ook op zoek naar het Warmste Huis langs het 2,5 km lange parcours. “We dagen alle huizen op het parcours uit om de tocht zo gezellig mogelijk mee in te kleden: lichtjes voor het raam, kaarsjes op de vensterbank, sfeerverlichting tegen de gevel, verlichte kerstbomen,...Alles kan, alles mag! En de 3 warmste huizen krijgen een verrassing”.

Actie Zorgenmens verdeelt dit jaar in het kader van de Warmste Week de opbrengst van Heist Loopt Warm over drie verschillende goede doelen uit Heist:
- Casa Di Colore, ten voordele van de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking
- vzw Must, ten voordele van onderzoek naar mucoviscidose
- de bouw van nachtcentrum Nethedal in Heist centrum

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier