Nieuws uit de regio

24-11-2019 - Aarschot

Al meer dan 1300 inschrijvingen

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 12 december lopen als een trein. Tot 9 december (om middernacht) kan nog ingeschreven worden via www.heistlooptenzingt.be . Er zijn ook al 18 verenigingen en bedrijven die het peterschap over een deel van het parcours hebben opgenomen.

Wanneer je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button, telkens een andere kleur als je voor 1 – 2 – 3 of meer rondes intekent . Vanaf twee ronden ligt er een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar. Je kan net als vorige jaren een hoofdlamp aankopen voor slechts € 5. Zo'n lampje is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer, maar ook broodnodig tijdens een avondloop.

De organisatie is ook op zoek naar het Warmste Huis langs het 2,5 km lange parcours. “We dagen alle huizen op het parcours uit om de tocht zo gezellig mogelijk mee in te kleden: lichtjes voor het raam, kaarsjes op de vensterbank, sfeerverlichting tegen de gevel, verlichte kerstbomen,...Alles kan, alles mag! En de 3 warmste huizen krijgen een verrassing”.

Actie Zorgenmens verdeelt dit jaar in het kader van de Warmste Week de opbrengst van Heist Loopt Warm over drie verschillende goede doelen uit Heist:
- Casa Di Colore, ten voordele van de opvang van mensen met een meervoudige motorische/verstandelijke beperking
- vzw Must, ten voordele van onderzoek naar mucoviscidose
- de bouw van nachtcentrum Nethedal in Heist centrum

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Speciale promoties Check het hier