Nieuws uit de regio

07-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug een slager in de Bergstraat

Na het afscheid van beenhouwer Wim Suetens was er geen echte slagerij meer in de Bergstraat in Heist. Die leemte wordt nu tijdelijk overgenomen door Tom Nauwelaerts (45) die op zaterdag en zondag een pop-up slagerij opent in hetzelfde pand van Suetens, gedeeltelijk omdat zijn succesvolle standplaats op de Voddemét is weggevallen door corona. Tegen het bouwverlof van 2021 wordt het gebouw echter afgebroken, net als het voormalig schoenwinkeltje ernaast, om plaats te maken voor een nieuwe moderne slagerij tegen de zomer van 2022

Na 25 jaar op de markt te staan wou Tom  Nauwelaerts iets anders beginnen. De coronaproblemen waren de trigger om er echt werk van te maken. “Om 3 uur ’s nachts opstaan, om alles klaar te maken om naar de markt te vertrekken, begon zwaar te wegen”, aldus Nauwelaerts die door het wegvallen van de openbare markten thuis in Booischot ook al een slagerswinkel begonnen was. Dat viel blijkbaar zo goed mee dat hij de knoop heeft doorgehakt.

Nauwelaerts hoopt dat het publiek nog ambachtelijke verse producten appreciëren. Voor enkele jaren waren er nog meerdere slagers in de Heistse centrumstraat, net als verschillende warme bakkers. Die zijn ondertussen allemaal verdwenen, maar net als een nieuwe slagerij komt aan de andere kant van de straat een eind verder binnenkort ook een nieuwe bakkerszaak.

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier