Nieuws uit de regio

07-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug een slager in de Bergstraat

Na het afscheid van beenhouwer Wim Suetens was er geen echte slagerij meer in de Bergstraat in Heist. Die leemte wordt nu tijdelijk overgenomen door Tom Nauwelaerts (45) die op zaterdag en zondag een pop-up slagerij opent in hetzelfde pand van Suetens, gedeeltelijk omdat zijn succesvolle standplaats op de Voddemét is weggevallen door corona. Tegen het bouwverlof van 2021 wordt het gebouw echter afgebroken, net als het voormalig schoenwinkeltje ernaast, om plaats te maken voor een nieuwe moderne slagerij tegen de zomer van 2022

Na 25 jaar op de markt te staan wou Tom  Nauwelaerts iets anders beginnen. De coronaproblemen waren de trigger om er echt werk van te maken. “Om 3 uur ’s nachts opstaan, om alles klaar te maken om naar de markt te vertrekken, begon zwaar te wegen”, aldus Nauwelaerts die door het wegvallen van de openbare markten thuis in Booischot ook al een slagerswinkel begonnen was. Dat viel blijkbaar zo goed mee dat hij de knoop heeft doorgehakt.

Nauwelaerts hoopt dat het publiek nog ambachtelijke verse producten appreciëren. Voor enkele jaren waren er nog meerdere slagers in de Heistse centrumstraat, net als verschillende warme bakkers. Die zijn ondertussen allemaal verdwenen, maar net als een nieuwe slagerij komt aan de andere kant van de straat een eind verder binnenkort ook een nieuwe bakkerszaak.

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg