Nieuws uit de regio

05-12-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug warme bakker in de Bergstraat

Nadat recent een pop-up slagerij de deuren opende in de Bergstraat, is er sedert zaterdag 5 december ook een warme bakker in het Heistse winkelcentrum. Het Broodatelier van Rob Hautekeete (26) en Lien Derden (27) opende in een nieuwbouw halfweg de Bergstraat op nr 72 naast het Italiaans restaurant La Trattoria. Een jaar gelden openden Rob en Lien hun eerste vestiging aan de Isschotweg te Itegem.

Met bakkerij Bellens en bakkerij Monty verdwenen enkele maanden geleden de laatste warme bakkers uit de Bergstraat. Rob werkt al sedert zijn 14de in de bakkerijsector en heeft dus al een ruime ervaring in brood en patisserie. Het jonge stel koos voor een ruim aanbod van artisanale producten en gaat er prat op dat alles in eigen atelier wordt gemaakt.  In de Itegemse vestiging worden broden en pistolets gebakken, terwijl in Heist de taarten en andere patisserie mooi worden afgewerkt. Elke ochtend wordt dan over en weer gereden met de verse producten.  De eerste klanten in de Bergstraat waren alvast bijzonder tevreden dat ze  opnieuw bij een warme bakker terecht konden tijdens hun winkeluitstap in de Bergstraat. Het Broodatelier opent elke ochtend om 7.30 u. Op weekdagen gaat de deur dicht om 17 u, op zaterdag om 16 u en op zondag om 13 u. Op maandag nemen Rob en Lien een dagje rust.

Voor Lien en Rob is het waarschijnlijk ook slechts een tijdelijke vestiging, want het is de bedoeling om over enkele jaren hun intrek te nemen in een andere nieuwbouw die moet verrijzen op de plaats waar de vroegere bakker Bellens, op het einde van de Bergstraat, zijn winkel had. Dat pand wordt waarschijnlijk afgebroken om plaats te maken voor een volledige nieuwbouw

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg