Nieuws uit de regio

18-11-2021 - Heist-op-den-Berg

Winterchalet aan de Heistse berg

Ondanks corona is op 18 november de pop-up winterbar Moose voor het 6de jaar deze winter in het Heistse straatbeeld verschenen.  Na één jaar zonder Moose zal het ook nu een aangepaste editie worden. Maar ondanks de beperkingen zal Jan Moons en zijn team deze eindejaarsperiode tot 9 januari weer zorgen voor extra beleving op het gouden kruispunt, officieel Vredesplein. Naast lokaal talent heeft Jan ook Barbara Dex en Sofie uitgenodigd voor een optreden.

“6 jaar geleden waren we de eerste en enige winterbar uit deze regio”, begint Jan Moons het verhaal.  “De enige zijn we al lang niet meer.  Maar wel één van de enige waar iedereen welkom is.  Zowel door jong als oud, overdag als ’s avonds wordt de sfeer en ambiance gesmaakt. We kijken niet alleen met plezier uit naar de avonden, maar zeker ook naar de gezellig drukke namiddagen met een aangename atmosfeer.  Ook het gevoel van effectief in een houten chalet te zitten aan de voet van de berg, in één of ander skigebied, hebben we steeds kunnen bereiken”.

De Moose Bar zal ook de aangepaste coronaregels naleven. Na controle van het Covid Safe Ticket krijg je een stempel zodat je binnen en buiten kan lopen zonder steeds weer te moeten gecontroleerd worden.

De chalet is even groot als vorig jaar, maar de binnenmuur verdween volledig en maakte plaats voor een extra tafel en een langere toog. Maar de grootste wijziging is voor buiten voorzien.  Het stukje Vredesplein dat voor de winterbar ligt werd op dezelfde hoogte als de bar.  Extra tafels, zitplaatsen, parasols en terrasverwarmers maken het één groot geheel.

De Moose Bar heeft ook heel wat extra activiteiten op stapel staan. Naast resident DJ Peter zorgen heel wat andere dj’s voor ambiance. Elke maandag is er een optreden van lokaal talent zoals Tijl en Rune (22 november), Shitty Shoes (29 november), de Vlaamse zangeres Sofie (6 december) Enchantee uit Herenthout (13 december) en top-of-the-bill Barbara Dex (20 december) en tenslotte Aalex Vertommen(3 januari). Moose bar werkt ook mee aan de traditionele Heistse eindejaarsevenementen als Heist Loopt Warm (16 december) en de Crazy Kroegentocht (26 december)

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg