Winter in Heist

Betoverende kerstlichtjes, sfeervolle kerstdeuntjes, gezellige kerstkraampjes, … Heist-centrum maakt zich op voor ‘the most wonderful time of the year’ en creëert de ideale setting om op zoek te gaan naar de ideale feestoutfit en de perfecte cadeaus voor de feestdagen. Met de sfeerweekends en de kerstmarkt wordt het gegarandeerd weer extra gezellig in de Bergstraat. Laat die jingle bells maar komen …

Sfeerweekends
Dankzij de sfeerweekends in de Bergstraat wordt de cadeautjesjacht nog een pak leuker. Die weekends kan je niet alleen op zaterdag maar ook op zondagmiddag terecht bij de Bergstraathandelaars. De sfeerweekends starten dit jaar tijdens het kerstmarktweekend op zaterdag 14 en zondag 15 december. Ook op 21 & 22 en 29 & 30 december kan je nog naar  hartenlust komen shoppen in de Bergstraat.

Heerlijk Heistse kerstmarkt
De Heistse kerstmarkt strijkt op zaterdag 14 en zondag 15 december neer op het Cultuurplein en dat al voor het vijfde jaar op rij. Je vindt er tal van originele cadeautjes, traditionele jenevertjes en een flinke portie gezelligheid. Het is er heerlijk slenteren langs tientallen kraampjes, je proeft er van allerlei artisanale lekkernijen en snuistert er tussen talrijke hebbedingetjes. En pauzeren? Dat doe je gewoon aan een van de vele drank- en eetstandjes terwijl je geniet van de optredens op het winterterras.

Kerstmagie
Steltlopers, een ganzenfanfare in kerstsfeer, vuuracts, een ritje in de verwenarrenslee, de kerstdixielandband, … op 14 & 15 december wordt Heist-centrum overspoeld door een heerlijke  dosis kerstmagie. Ook de kerstman komt langs met een stapel cadeautjes. Op het winterterras zorgen Brassband Heist, Jameson & Power en Music for you met special guests Pino  Baresi en Wim Vercammen voor de muzikale noot.

Klinken op het nieuwe jaar
Op zondag 5 januari kan je in de namiddag terecht in een verkeersvrije Bergstraat voor de eerste winterkoopjes. Na het shoppen kan je mee klinken op het nieuwe jaar tijdens de  nieuwjaarsdrink van de gemeente die zal doorgaan op het Cultuurplein.

Winter in Heist

Het volledige winterprogramma ondek je op www.winterinheist.be

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Speciale promoties Check het hier