Winter in Heist

Betoverende kerstlichtjes, sfeervolle kerstdeuntjes, gezellige kerstkraampjes, … Heist-centrum maakt zich op voor ‘the most wonderful time of the year’ en creëert de ideale setting om op zoek te gaan naar de ideale feestoutfit en de perfecte cadeaus voor de feestdagen. Met de sfeerweekends en de kerstmarkt wordt het gegarandeerd weer extra gezellig in de Bergstraat. Laat die jingle bells maar komen …

Sfeerweekends
Dankzij de sfeerweekends in de Bergstraat wordt de cadeautjesjacht nog een pak leuker. Die weekends kan je niet alleen op zaterdag maar ook op zondagmiddag terecht bij de Bergstraathandelaars. De sfeerweekends starten dit jaar tijdens het kerstmarktweekend op zaterdag 14 en zondag 15 december. Ook op 21 & 22 en 29 & 30 december kan je nog naar  hartenlust komen shoppen in de Bergstraat.

Heerlijk Heistse kerstmarkt
De Heistse kerstmarkt strijkt op zaterdag 14 en zondag 15 december neer op het Cultuurplein en dat al voor het vijfde jaar op rij. Je vindt er tal van originele cadeautjes, traditionele jenevertjes en een flinke portie gezelligheid. Het is er heerlijk slenteren langs tientallen kraampjes, je proeft er van allerlei artisanale lekkernijen en snuistert er tussen talrijke hebbedingetjes. En pauzeren? Dat doe je gewoon aan een van de vele drank- en eetstandjes terwijl je geniet van de optredens op het winterterras.

Kerstmagie
Steltlopers, een ganzenfanfare in kerstsfeer, vuuracts, een ritje in de verwenarrenslee, de kerstdixielandband, … op 14 & 15 december wordt Heist-centrum overspoeld door een heerlijke  dosis kerstmagie. Ook de kerstman komt langs met een stapel cadeautjes. Op het winterterras zorgen Brassband Heist, Jameson & Power en Music for you met special guests Pino  Baresi en Wim Vercammen voor de muzikale noot.

Klinken op het nieuwe jaar
Op zondag 5 januari kan je in de namiddag terecht in een verkeersvrije Bergstraat voor de eerste winterkoopjes. Na het shoppen kan je mee klinken op het nieuwe jaar tijdens de  nieuwjaarsdrink van de gemeente die zal doorgaan op het Cultuurplein.

Winter in Heist

Het volledige winterprogramma ondek je op www.winterinheist.be

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier