De Fijnproever, verse producten en vriendelijke bediening

De FijnproeverAl 30 jaar kan je bij De Fijnproever aan de Binnenweg in Heist-op-den-Berg erecht voor een ruim assortiment verse voeding, een gezellige sfeer en een vlotte en vriendelijke bediening. Jan, Karina, Joachim en het hele team zijn trots dat ze elke dag opnieuw vers, gezond en lekker eten kunnen aanbieden in hun gezellige en familiale winkel en willen alle klanten dan ook graag bedanken voor het jarenlange vertrouwen.

Vers & gezond
Naast tal van kruidenierswaren staat De Fijnproever vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment verse producten. Van de versmarkt in Brussel komen kraakverse  groenten & fruit om je de allerbeste kwaliteit te bieden. Blozende appels en peren, fris groene groenten, smakelijke seizoensproducten en veel meer lachen je toe  als je de winkel binnenkomt.

Kaas & charcuterie
Het ruime gamma kazen wordt zorgvuldig geselecteerd en biedt voor elk wat wils. Zachte, harde, sterke of zachte kazen, ... jouw favoriet zit er zeker tussen en je  kan een mooie mix samenstellen voor een kaasplankje naar jouw smaak. Ook het aanbod charcuterie is supervers en ziet er elke dag weer smakelijk uit. Elke  week ontdek je er bovendien een nieuwe specialiteit die in de kijker gezet wordt.

Eigen traiteurafdeling
Onze eigen traiteurafdeling zorgt er voor dat je bij De Fijnproever dagelijks vers bereide slaatjes, pasta’s, desserts en kaasschotels vindt. Ideaal voor als je eens  geen zin hebt om te koken, een kaas & wijn-avond organiseert of je boterham voor de lunch eens met wat anders dan anders wil beleggen.

Brood & Banket
Heerlijk geurend brood, koffiekoeken en ander lekkers wordt bij De Fijnproever verzorgd door bakkerij Heylen - Troonbeeckx uit Grasheide. Elke dag leveren ze hier  een nieuwe lading brood & banket zodat je steeds vers brood en pistolets mee kan nemen.

De Fijnproever

De Fijnproever
Binnenweg 29
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 82 18

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg