Kerstmarkt

Kerstmarkt

Voor originele cadeautjes, een jenevertje of ander lekkers kan je ook dit jaar weer terecht op de Heistse kerstmarkt (zaterdag 14 en zondag 15 december 2019). De kerstmarkt zal plaatsvinden op het Cultuurplein, met een sfeervol tentendorp dat je helemaal in de kerststemming zal brengen. Mooie paviljoententen, betoverende verlichting, stemmige sfeermuziek en een winterbar in het midden van het plein zorgen voor de gepaste aankleding. Tussen de standhouders is er een groot deel met geschenkartikelen: kerstdecoratie, juwelen, handgemaakte kleding, wenskaarten... Ook bij de eet- en drankstanden is er enorm veel keuze: Thaise of Oostenrijkse specialiteiten, traditionele wafels, braadworsten, mattentaartjes... en een uitgebreid drankengamma!

Wanneer?

Zaterdag 14 december 2018 (13u00 - 24u00) en zondag 15 december 2018 (13u00 - 21u00) 
 

Waar?

Cultuurplein, 2220 Heist-op-den-Berg

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier