Kerstmarkt

Kerstmarkt

Voor originele cadeautjes, een jenevertje of ander lekkers kan je ook dit jaar weer terecht op de Heistse kerstmarkt (zaterdag 15 en zondag 16 december 2018). De kerstmarkt zal plaatsvinden op het Cultuurplein, met een sfeervol tentendorp dat je helemaal in de kerststemming zal brengen. Mooie paviljoententen, betoverende verlichting, stemmige sfeermuziek en een winterbar in het midden van het plein zorgen voor de gepaste aankleding. Tussen de standhouders is er een groot deel met geschenkartikelen: kerstdecoratie, juwelen, handgemaakte kleding, wenskaarten... Ook bij de eet- en drankstanden is er enorm veel keuze: Thaise of Oostenrijkse specialiteiten, traditionele wafels, braadworsten, mattentaartjes... en een uitgebreid drankengamma!

Wanneer?

Zaterdag 15 december 2018 (13u00 - 24u00) en zondag 16 december 2018 (13u00 - 21u00) 
 

Waar?

Cultuurplein, 2220 Heist-op-den-Berg

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier