Nieuwjaarsdrink

Nieuwjaarsdrink in Heist

Het nieuwe jaar, dat wordt in Heist-op-den-Berg ingezet met de eerste winterkoopjes, muziek en vuurwerk. Op zondag 5 januari kan je er in de Bergstraat een gezellige namiddag van maken vanaf 13u. Rond 17u kan je afzakken naar het Cultuurplein voor de nieuwjaarsdrink van de gemeente. Je geniet er van een hapje en een drankje, voor de gelegenheid in herbruikbare bekers, en als spectaculaire hoogtepunt is er op 18u45 een pyromusical, een combinatie van geluidsarm vuurwerk en een vuur- en lichtshow. Blues & rockband 'Nasty and The Fliptones" zorgen voor de muzikale omlijsting zodat je het al dansend een beetje warmer zal krijgen. Iedereen is welkom om samen te klinken op het nieuwe jaar.

Wanneer?

Zondag 5 januari 2020 (vanaf 17u00)
 

Waar?

Heist-Centrum (Cultuurplein), 2220 Heist-op-den-Berg 

 

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier