Nieuwjaarsdrink

Nieuwjaarsdrink in Heist

Op zondag 6 januari is iedereen welkom op het Cultuurplein voor de nieuwjaarsdrink van de gemeente. Vanaf 13u00 al kan je in Heist-Centrum terecht om rond te neuzen in de winkels, op zoek naar winterkoopjes. De winkels zullen geopend zijn en de Bergstraat zal autovrij zijn. Vanaf 17u00 gaan de festiviteiten op het Cultuurplein van start en kan je er genieten van een hapje en een drankje, met leuke muziek op de achtergrond. Zeg het voort en maak er - samen met de gemeente Heist-op-den-Berg - een aangename dag en/of avond van! 

Wanneer?

Zondag 6 januari 2018 (vanaf 17u00)
 

Waar?

Heist-Centrum (Cultuurplein), 2220 Heist-op-den-Berg 

 

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Noémie

Dames- en herenkleding - Stijladvies voor elke gelegenheid - Wij combineren gekende merken (voor mannen en vrouwen) met specialere stuks voor een originele outfit - Trendy, betaalbaar, met persoonlijke service

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier