Nieuwjaarsdrink

Nieuwjaarsdrink in Heist

Op zondag 6 januari is iedereen welkom op het Cultuurplein voor de nieuwjaarsdrink van de gemeente. Vanaf 13u00 al kan je in Heist-Centrum terecht om rond te neuzen in de winkels, op zoek naar winterkoopjes. De winkels zullen geopend zijn en de Bergstraat zal autovrij zijn. Vanaf 17u00 gaan de festiviteiten op het Cultuurplein van start en kan je er genieten van een hapje en een drankje, met leuke muziek op de achtergrond. Zeg het voort en maak er - samen met de gemeente Heist-op-den-Berg - een aangename dag en/of avond van! 

Wanneer?

Zondag 6 januari 2018 (vanaf 17u00)
 

Waar?

Heist-Centrum (Cultuurplein), 2220 Heist-op-den-Berg 

 

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier