Braderij in Heist 2018

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni palmt een bonte mix van handelaars, verenigingen en kermiskramers naar goede gewoonte de Bergstraat weer in voor het feestje van het jaar! De braderij in Heist-centrum bewijst al heel wat jaren op rij dat het een succesformule is met jaarlijks duizenden bezoekers die de gezellige sfeer komen opsnuiven.

De eerste zomerkoopjes
Het belooft weer een gezellige drukte te worden in de Bergstraat want traditioneel worden tijdens de braderij de eerste zomerkoopjes voorgesteld. Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe outfit, bikini of sandalen om op reis te gaan? Dan vind je in de Heistse winkelstraat vast iets naar je zin aan zachte prijsjes.

braderij in Heist 2017Smakelijke Bergstraat
Aan spijs en drank geen gebrek op de braderij. Overal word je verwend met verfrissende drankjes en smakelijke lekkernijen. Heel wat verenigingen halen immers alles uit de kast om de braderij extra gezellig te maken met hun terrasjes en ook de gekende horecazaken doen niet onder. Van een hamburger en frietjes over oliebollen en suikerspinnen tot zelfs sushi, een portie Chinees of overheerlijke scampi's en visgerechten ... de overvloed aan geuren zal je honger doen krijgen.
 


braderij in Heist 2017Feest voor klein ...
Een bezoekje aan de braderij is het ideale gezinsuitje want terwijl je zelf geniet van een hapje, een drankje of wat shopplezier beleven de kinderen de tijd van hun leven op de grootste kermis in de regio. Een ritje op de paardenmolen, de botsauto's, eendjes vissen, de vliegertjes, het lunapark of een van de andere spectaculaire attracties, er valt heel wat te beleven!

... en groot
's Avonds, vanaf een uur of 10, wordt de Bergstraat een echte feeststraat. Ideaal voor wie houdt van een feestje. Het muziekvolume gaat dan wat hoger en met de beste dansmoves wordt de nacht ingezet tot in de vroege uurtjes.

  • Café 't Pleintje
  • Christina op de braderij
  • Asian Kitchen
  • Braderij Heist-op-den-Berg 2018
  • ACS Car Hifi
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication