Braderij in Heist 2017

Duim alvast mee voor mooi weer op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni want dan gaat in Heist-centrum het feestje van het jaar door. In de Bergstraat belooft het dan alvast weer een gezellige drukte te worden met handelaars die je de eerste zomerkoopjes voorstellen, verenigingen die spijs en drank voorzien, een superleuke kermis en ongelooflijk veel sfeer.

Een uitje met het hele gezin
braderij in Heist 2017Dit jaar opent de braderij op vrijdag al om 13 uur, zodat je extra vroeg de eerste zomerkoopjes kan ontdekken. Een heel weekend lang kan je op zoek gaan naar de ultieme zomeroutfit. Een bezoekje aan de braderij is trouwens het ideale gezinsuitje want terwijl je zelf geniet van een hapje, een drankje of wat shopplezier bleven de kinderen de tijd van hun leven op de kermis. Die vat naar goede gewoonte weer post op het Cultuurplein. Een ritj op de paarndenmolen, de botsauto's, eendjes vissen, de vliegertjes, het lunapark of een van de andere spectaculaire attracties, ... er is plezier voor klein en groot!

Smakelijke weekend
braderij in Heist 2017Van honger zal je niet hoeven omkomen tijdens het braderijweekend. Je kan op heel wat plaatsen terecht voor verfrissende drankjes en smakelijke lekkernijen. Hamburgers en frietjes, oliebollen en suikerspinnen, sushi, een portie Chinees of overheerlijke scampi's en visgerechten ... er zit vast wel iets tussen dat je zal weten te bekoren.

Feeststraat
's Avonds, vanaf een uur of 10, wordt de Bergstraat een echte feeststraat. Ideaal voor wie houdt van een feestje. Het muziekvolume gaat dan wat hoger en met de beste dansmoves wordt de nacht ingezet tot in de vroege uurtjes.

  • Grant Lederwaren
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication