Agenda activiteiten

Zaterdag 08 februari 2020 t.e.m. zondag 09 februari 2020

KF De Berthoutzonen Hallaar stelt voor: 'PUUR Fanfare'

Op zaterdag 8 februari (20u) en zondag 9 februari (19u) organiseert Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen haar winterconcerten in Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Onder de noemer 'PUUR Fanfare' brengen de muzikanten er werken die origineel gecomponeerd werden voor fanfareorkest en m.a.w. geen bewerking zijn van een klassiek werk of een werk dat origineel geschreven was voor harmonie of brass band.

Een moderne fanfare is een dynamisch orkest met kopers, saxen en slagwerk dat een gevarieerd programma aan muziekstijlen biedt. Fanfare als muziekvorm zit diep geworteld in de geschiedenis van de Lage Landen en in het bijzonder in die van België. Fanfareorkest De Berthoutzonen uit Hallaar gaat daarom terug naar de essentie, mede dankzij de Vlaamse samenwerking met Fanfarissimo. Hierdoor worden er jaarlijks minstens twee nieuwe composities voor fanfareorkesten van het hoogste niveau geschreven. Dankzij deze prille samenwerking zullen ze, naast oudere fanfarewerken ook enkele van deze nieuwste moderne composities met het publiek kunnen dleen.

Benieuwd naar fanfareklanken in hun pure vorm? Kom dan zeker luisteren!

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier