Agenda activiteiten

Zaterdag 08 februari 2020 t.e.m. zondag 09 februari 2020

KF De Berthoutzonen Hallaar stelt voor: 'PUUR Fanfare'

Op zaterdag 8 februari (20u) en zondag 9 februari (19u) organiseert Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen haar winterconcerten in Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Onder de noemer 'PUUR Fanfare' brengen de muzikanten er werken die origineel gecomponeerd werden voor fanfareorkest en m.a.w. geen bewerking zijn van een klassiek werk of een werk dat origineel geschreven was voor harmonie of brass band.

Een moderne fanfare is een dynamisch orkest met kopers, saxen en slagwerk dat een gevarieerd programma aan muziekstijlen biedt. Fanfare als muziekvorm zit diep geworteld in de geschiedenis van de Lage Landen en in het bijzonder in die van België. Fanfareorkest De Berthoutzonen uit Hallaar gaat daarom terug naar de essentie, mede dankzij de Vlaamse samenwerking met Fanfarissimo. Hierdoor worden er jaarlijks minstens twee nieuwe composities voor fanfareorkesten van het hoogste niveau geschreven. Dankzij deze prille samenwerking zullen ze, naast oudere fanfarewerken ook enkele van deze nieuwste moderne composities met het publiek kunnen dleen.

Benieuwd naar fanfareklanken in hun pure vorm? Kom dan zeker luisteren!

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier