Agenda activiteiten

Zondag 26 januari 2020 t.e.m. zondag 09 februari 2020

Het VMT brengt 'Het land van de glimlach'

In Cultuurcentrum Zwaneberg kan je van eind januari tot begin februari terecht voor het Vlaams Muziektheater die dan 'Het Land van de Glimlach' opvoert, de succesoperette van Franz Lehár. Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chines prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa's exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een 'Immer nur lächeln', zoals de Chinese gewoonte het volgens het toenmalige clichébeeld voorschreef, altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren. Andere onverwoestbare aria's uit deze operette zijn 'Meine Liebe, deine Liebe, die sind beide gleich' en 'Dein ist mein ganzes Herz'!

  • Zaterdag 25 januari, 20u
  • Zondag 26 januari, 15u
  • Vrijdag 31 januari, 20u
  • Zaterdag 1 februari, 15u & 20u
  • Zondag 2 februari, 17u30
  • Vrijdag 7 februari, 20u
  • Zaterdag 8 februari, 15u & 20u
  • Zondag 9 februari, 15u

Tickets:
www.webticketing.eu of 015 48 10 60 (ma, di, wo van 18u - 20u & za van 10u - 12u) of het loket van CC Zwaneberg.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Noémie

Dames- en herenkleding - Stijladvies voor elke gelegenheid - Wij combineren gekende merken (voor mannen en vrouwen) met specialere stuks voor een originele outfit - Trendy, betaalbaar, met persoonlijke service

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier