Nieuws uit de regio

07-09-2019 - Heist-op-den-Berg

5 toneelstukken voor de prijs van één

Vanaf het tweede weekend van septemeber gaat het nieuwe theaterseizoen van het Heists Kamertoneel van start in hun eigen zaal in de Kattestraat. ‘Ligstoelen’ is en verzameling van 5 verschillende stukjes, gekozen uit een reeks van 20, waarvan er 3 vóór en 2 na de pauze worden opgevoerd vanaf vrijdag de dertiende september.

Ondanks alle ‘Netflixen’ van deze wereld, blijft voorzitster Marleen Verhaegen en haar team enthousiast geloven in de toekomst van het theater en beginnen ze het seizoen zelfs op een vrijdag de 13de .

Voor de eerste productie koos HKT voor een bijzonderheid: Ligstoelen van de Engelse Jean Mc Colley. In een regie van Nicole Lauwaert brengen 4 dames 5 verschillende eenakters die los van elkaar staan. Het enige dat de stukjes met elkaar gemeen hebben, is dat er telkens 2 vrouwen en 2 stoelen op het podium staan. Lauwaert heeft een rijke ervaring in het Mechelse theaterleven en speelde on der meer  3 jaar de werkvrouw in de VTM-serie Slisse & Cesar. In  de toneelzaal aan de Kattestraat regisseert ze Hanne Belloy, Josée Cammaerts, Julia Peeters en Marleen Verhaegen. Voor data van opvoeringen en reservatie: www.heistskamertoneel.be

In het Allerheiligenverlof staat het kinderstuk ‘Camembert de eerste’ geprogrammeerd en op het einde van dit jaar de tragikomedie ‘Vaders’ van Haye Vanderheyden. In januari komt ‘Bloedbruiloft’, het klassieke drama van Frederico Garcia Lorca en het seizoen sluit af met ‘Fools’, een absurd komisch sprookje van Neill Simon

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier