Nieuws uit de regio

15-11-2019 - Heist-op-den-Berg

Een stuk voor alle vaders, en hun kinderen

In het theater van het Heistse Kamertoneel aan de Kattestraat speelt vanaf 22 november ‘Vaders’, een stuk met  een zwaar onderwerp, luchtig gehouden door cynisme en rake grappige opmerkingen.

‘Vaders’ werd geschreven door Haye Van der Heyden, een gecontesteerde Nederlandse auteur die enkele jaren geleden door de Vara werd ontslagen omdat hij positieve columns had geschreven over Geert Wilders. Van der Heyden is een creatieve duizendpoot die ook verschillende afleveringen schreef van de misdaadserie ‘Baantjer’. 

‘Vaders’ is een tragikomedie over een dubbele moraal, vergeving en wraak. Moet een zoon voor zijn vader zorgen als die dat nooit voor hem heeft gedaan? Daniël heeft een modern, open huwelijk met Lara. Zijn nieuwste verovering heet Anouk, een jong ding, spannend en ongecompliceerd. Dan duikt Daniëls oude vader op – ooit een notoire rokkenjager, maar nu zwaar ziek.

Het HKT bracht al 3 stukken met veel succes van deze auteur: ‘Gouwe handjes’ (2007), ‘Loslopende vrouwen’ (2014) en ‘Mussen en Zwanen’ (2016). Op de planken ziet u Marleen Feyaerts, Shana Verbeeck, Guido Van Rompaey en Eric Dyck. Zij worden geregisseerd door actrice Pascale Wouters die zelf ook al enkele toneelstukken geschreven heeft.  In Familie (VTM) vertolkte ze in 2015 en opnieuw in 2016 de rol van Sylvie en ze had ook gastrollen in Gevoel voor Tumor, De Kotmadam en Professor T.

Opvoeringen op 22, 23, 29 en 30 november en 6, 7, 10, 13 en 14 december om 20.30 u, op zondag 1 december matineevoorstelling om 15 u en op zondag 8 december om 19.30 u Reservatie: www.heistskamertoneel.be

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier