Nieuws uit de regio

15-11-2019 - Heist-op-den-Berg

Een stuk voor alle vaders, en hun kinderen

In het theater van het Heistse Kamertoneel aan de Kattestraat speelt vanaf 22 november ‘Vaders’, een stuk met  een zwaar onderwerp, luchtig gehouden door cynisme en rake grappige opmerkingen.

‘Vaders’ werd geschreven door Haye Van der Heyden, een gecontesteerde Nederlandse auteur die enkele jaren geleden door de Vara werd ontslagen omdat hij positieve columns had geschreven over Geert Wilders. Van der Heyden is een creatieve duizendpoot die ook verschillende afleveringen schreef van de misdaadserie ‘Baantjer’. 

‘Vaders’ is een tragikomedie over een dubbele moraal, vergeving en wraak. Moet een zoon voor zijn vader zorgen als die dat nooit voor hem heeft gedaan? Daniël heeft een modern, open huwelijk met Lara. Zijn nieuwste verovering heet Anouk, een jong ding, spannend en ongecompliceerd. Dan duikt Daniëls oude vader op – ooit een notoire rokkenjager, maar nu zwaar ziek.

Het HKT bracht al 3 stukken met veel succes van deze auteur: ‘Gouwe handjes’ (2007), ‘Loslopende vrouwen’ (2014) en ‘Mussen en Zwanen’ (2016). Op de planken ziet u Marleen Feyaerts, Shana Verbeeck, Guido Van Rompaey en Eric Dyck. Zij worden geregisseerd door actrice Pascale Wouters die zelf ook al enkele toneelstukken geschreven heeft.  In Familie (VTM) vertolkte ze in 2015 en opnieuw in 2016 de rol van Sylvie en ze had ook gastrollen in Gevoel voor Tumor, De Kotmadam en Professor T.

Opvoeringen op 22, 23, 29 en 30 november en 6, 7, 10, 13 en 14 december om 20.30 u, op zondag 1 december matineevoorstelling om 15 u en op zondag 8 december om 19.30 u Reservatie: www.heistskamertoneel.be

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier