Nieuws uit de regio

10-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist bubbelt

Als er één zaak goed is aan de corona-crisis, is het de creativiteit van de mensen die aangewakkerd wordt. Onder het motto ‘Doe eens zot in uw kot’, roept de toeristische dienst van Heist op om op zaterdag 11 april in de namiddag allemaal aan het ‘bellen blazen’ te gaan.

Het idee komt van de stagiaire op de toeristische dienst: Anke Schuermans, die een middel zocht om de Heistenaren toch een samenhorigheidsgevoel te laten krijgen in deze eenzame tijden. Toerismevrouw Christine De Ceuster bedacht er de slogan bij ‘Als Heist niet kan bruisen, dan bubbelen we zelf wel’.

“Deze zaterdag, 11 april, laten we onze gemeente bubbelen in plaats van bruisen, aldus Christine. “We roepen iedereen op, jong en oud, om tussen 13 en 19 uur buiten te komen en bellen te blazen. Wij kijken er alvast naar uit, help jij ook mee om Heist te doen bubbelen? Vergeet zeker ook niet om je plezantste foto’s of filmpjes te delen op onze Facebook pagina!”

Heb je geen bellenblaasmateriaal? Team Toerisme geeft op de Facebook pagina ‘toerisme Heist-op-den-Berg’ tips om zelf je bellenblaas te maken. Ook het recept voor het beste sopje zal hier te vinden zijn. Dat kan je gemakkelijk maken met 1/8 afwasproduct en de rest water en goed mengen.

 

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg