Nieuws uit de regio

21-10-2020 - Heist-op-den-Berg

Ook ‘Heist Loopt & Zingt 2021’ wordt afgelast

Dat ‘Heist Loopt Warm’ van 12 december zou geschrapt worden van de kalender was te verwachten. Ook het grote zomerevenement ‘Heist Loopt en Zingt’, voorzien voor 29 augustus 2021 zal, omwille van coronaperikelen, niet doorgaan. “We zijn in een nieuwe realiteit terecht gekomen en wij vrezen dat we nog vele maanden zullen moeten rekening houden met het organiseren van grote evenementen”, aldus Gert Vercammen namens de organisatie.

“De eerste evenementen van het voorjaar 2021 worden reeds verplaatst”, heeft het organisatiecomité vastgesteld . “Er zal een vaccin komen, maar wanneer en wie zal zich laten inenten? Zal het voldoende zijn voor een evenement van meer dan 5 000 personen te organiseren tijdens de zomer van 2021? Zoveel vraagtekens…  Dezelfde belangrijke factoren die ons hebben aangezet de vorige editie zo snel op hold te zetten, komen ook nu terug aan de oppervlakte.”

“De opstartkosten voor een nieuwe editie 2021 zouden moeten betaald worden,  reserveringen moeten gemaakt worden. Willen we onze partners in deze ondernemersonvriendelijke periode, voor vele de donkerste maanden (jaren) van het bedrijf aanschrijven met de vriendelijke vraag naar sponsoring? Hoezeer wij ons best zouden doen om elk bedrijf in de kijker te zetten , velen zullen toch -  en terecht - afhaken, en onze budgetten zullen niet gehaald worden. We kunnen het ons niet veroorloven deze risico’s te nemen.”

Gelukkig heeft Rotary dit jaar nog een Heist Loopt Virtueel kunnen organiseren, wat uiteindelijk resulteerde in een belangrijke bijdrage voor de minibus van de Sociale Kruidenier. In 2019 kon de serviceclub voor niet minder dan 40.000 euro ook donaties doen, maar dat zal in de onmiddellijke toekomst moeilijk te herhalen zijn.

De volgende editie van Heist Loopt & zingt zal dus op zondag 28 augustus 2022 zijn. Ook de tribute band van Queen heeft al toegezegd om dan zeker te komen optreden.

In de Ster Mode

Dames- & herenmode

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier