Nieuws uit de regio

15-12-2020 - Heist-op-den-Berg

"De nachtegaal der Kempen"

Gert De Bie van Staminee De Living uit de Noordstraat te Heist organiseert al jaren muzikale optredens in zijn etablissement  en, in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg, ook shows van stand-up comidian. Omdat hij het niet kan nalaten om, ook in coronatijden, concerten te organiseren, streamt Gert op zondagavond 20 december om 20.30 u via de Facebookpagina van zijn café een live concert van Aalex Vertommen. “De ongekroonde Nachtegaal van de Kempen”, zoals  Gert de zangeres omschrijft, wordt voor de gelegenheid bijgestaan door haar vriend, de multi-instrumentalist en rasmuzikant Ralph Hermans. Als kers op de taart heeft Gert bovendien nog enkele gastmuzikanten uit Heist en omgeving uitgenodigd .

 Samen schotelen ze u een excellente, verfrissende playlist vol klassiekers en verrassende hedendaagse nummers voor. Dat alles gratis en voor niks op de Facebookpagina van Staminee De Living. Aalex Vertommen mag met recht en rede  de huisband van De Living genoemd worden, want naast haar eigen band Lexington Steel en diverse gastoptredens, is Aalex in niet-lockdowntijden ook aan het werk in De Living. “Live muziek hoort tot het DNA van het café en op deze manier hopen wij een stukje van De Living tot bij de mensen thuis in de living te brengen”, aldus Gert De Bie.

Hoewel ze afstudeerde als Master Zang en Theater, heeft Aalex al verschillende artistieke dromen waargemaakt. Ze was onder meer zangeres van de Studio 100 Band en werkte in de Heistse regio al samen met verschillende fanfare-orkesten. Daarnaast is ze ook initiatiefneemster van Buurderij Hest, een marktje met lokale boeren en producenten  aan de Boonmarkt te Hallaar.

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg