Nieuws uit de regio

15-12-2020 - Heist-op-den-Berg

"De nachtegaal der Kempen"

Gert De Bie van Staminee De Living uit de Noordstraat te Heist organiseert al jaren muzikale optredens in zijn etablissement  en, in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg, ook shows van stand-up comidian. Omdat hij het niet kan nalaten om, ook in coronatijden, concerten te organiseren, streamt Gert op zondagavond 20 december om 20.30 u via de Facebookpagina van zijn café een live concert van Aalex Vertommen. “De ongekroonde Nachtegaal van de Kempen”, zoals  Gert de zangeres omschrijft, wordt voor de gelegenheid bijgestaan door haar vriend, de multi-instrumentalist en rasmuzikant Ralph Hermans. Als kers op de taart heeft Gert bovendien nog enkele gastmuzikanten uit Heist en omgeving uitgenodigd .

 Samen schotelen ze u een excellente, verfrissende playlist vol klassiekers en verrassende hedendaagse nummers voor. Dat alles gratis en voor niks op de Facebookpagina van Staminee De Living. Aalex Vertommen mag met recht en rede  de huisband van De Living genoemd worden, want naast haar eigen band Lexington Steel en diverse gastoptredens, is Aalex in niet-lockdowntijden ook aan het werk in De Living. “Live muziek hoort tot het DNA van het café en op deze manier hopen wij een stukje van De Living tot bij de mensen thuis in de living te brengen”, aldus Gert De Bie.

Hoewel ze afstudeerde als Master Zang en Theater, heeft Aalex al verschillende artistieke dromen waargemaakt. Ze was onder meer zangeres van de Studio 100 Band en werkte in de Heistse regio al samen met verschillende fanfare-orkesten. Daarnaast is ze ook initiatiefneemster van Buurderij Hest, een marktje met lokale boeren en producenten  aan de Boonmarkt te Hallaar.

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg