Nieuws uit de regio

22-11-2021 - Heist-op-den-Berg

Maandagmarkt op Iedereen Beroemd

Op de Heistse maandagmarkt stond op 22 november een klein tafeltje met een antieke rode telefoon te bellen met daarnaast een uitnodigend stoeltje. De rinkelende telefoon werd al snel opgenomen door een bezoeker van de markt. Wie het gesprek mee wil volgen, kan na Het Journaal op Eén van 22 november kijken naar Iedereen Beroemd, waar de onbekende Heistenaar zijn mening geeft over een actueel onderwerp.

Ondanks alle coronamaatregelen worrdt de Heistse maandagmarkt in de Bergstraat nog vrij druk bezocht. Het zonnige weer zal daar ongetwijfeld toe bij gedragen hebben, mede het feit dat de dag er voor op de zondagmarkt veel kramers niet waren opgedaagd door de regenbui ’s morgens. Daarom dat de makers van Iedereen Beroemd de Heistse markt hadden uitgekozen om het wekelijkse item met de rode telefoon te maken.  Cameraman, geluidstechnicus en regisseuse stonden verstopt achter het bloemenkraam van de familie Van Eccelpoel voor het Cultuurplein en maakten van daaruit beelden en werd het gesprek gevoerd.

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg