Nieuws uit de regio

10-03-2022 - Heist-op-den-Berg

Terug sfeer in de Bergstraat

In 2020 viel het Lentefestival in ’t water door de bekende redenen, en twee jaar lang was het vrij stil in de Bergstraat. Op 20 maart 2022 wil het Bergstraatcomité die droevige bladzijde omslaan. Onder de noemer ‘veel goesting om te beleven’ staat dan opnieuw een Lentefestival met veel toeters en bellen op de planken. Het vernieuwde bestuur wil met veel goesting een nieuwe wind door de Heistse winkelstraat jagen. Ze hopen dat de voorbije acties om ‘lokaal te winkelen’ ook in de toekomst van toepassing blijft.

In de eerste plaats biedt het Lentefestival de bezoekers de kans om op een aangename manier kennis te maken met de nieuwe lente- en zomercollecties . Tussen het shoppen door kan er op een terrasje genoten worden van een hapje en een tapje. Dat allemaal in een verkeersvrije winkelstraat op zondag.  Voorzitter Peter Van den Nouweland en zijn team hebben echter voor heel wat animatie gezorgd om de sfeer van enkele jaren geleden weer terug te brengen. Naast de kermis op het Cultuurplein zal er op 20 maart ook in de straat heel wat te beleven zijn. Dat gaat van clowns en ballonplooiers over kindergrime tot gekke kapsels en nog gekkere muzikanten. Ook dansstudiio Kick-iT is van de partij met hun dansmoves in de straat.

Hét hoogtepunt moet natuurlijk opnieuw de jaarlijkse braderij worden op 24 – 25 en 26 juni. Het basissstramien blijft hetzelfde:  een soldenweekend voor de officiële soldenperiode begint, maar met een enorme randactiviteit van zomerse feesten. Wie er bij wil zijn, stuurt een mailtje naar info@braderijheist.be

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg