Nieuws uit de regio

23-03-2023 - Heist-op-den-Berg

Nieuwe website voor Heistse handelaars

Vorig jaar werd consultancybureau CityD-WES in Heist aangesteld als centrummanager. In een nieuwsbrief werden reeds verschillende acties van het actieplan centrummanagement voor 2023 aangekondigd.  Eén van de actiepunten is de opmaak van een website ter promotie van de handel en commerce  in het centrum en in de deelkernen van Heist-op-den-Berg: www.shoppeninheistopdenberg.be (nog niet onlne).

Klanten naar Heist lokken

De nieuwe website komt er ook In het kader van het provinciale project ‘6 van de Kempen’.  Dat is een project van de provincie, met subsidies van Europa en Vlaanderen, om 6 Kempense handelskernen te promoten. Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Hoogstraten, Mol en Turnhout willen zo hun lokale economie versterken. Ze vertrekken daarvoor vanuit een gezamenlijke Kempense identiteit, aangevuld met typische elementen voor hun eigen winkelkern. Voor de kleinere steden en regionale kernen in de Kempen is het moeilijk opboksen tegen grotere winkelsteden als Antwerpen, Hasselt en Eindhoven. Door de krachten te bundelen en als één geheel naar buiten te treden, willen de Zes van de Kempen nieuwe klanten lokken.

Iedereen op de foto

De nieuwe website zal ook te bereiken zijn vanuit de gemeentelijke website en brengt shoppen in Heist in een breder kader om het aantrekkelijker te maken. In opdracht van het lokale bestuur Heist-op-den-Berg werd Philip Hilven, zaakvoerder I-Line PR & Communications, belast met de opmaak van de website. Elke handelszaak wordt in beeld gebracht met foto(‘s) en contactgegevens. De handelszaken worden opgedeeld volgens de handelskern waarin ze zich bevinden: Centrum en Hallaar, Booischot, Itegem, Schriek en Wiekevorst. Philip Hilven gaat deze week op pad om 415 Heistse handelszaken in beeld te brengen.

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg