Nieuws uit de regio

21-04-2023 - Heist-op-den-Berg

Bergstraat trakteert voor 50 jaar Braderij Heist

Heist-op-den-Berg, 21 april 2023. Heist Braderij viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren, trakteert de Bergstraat. Vanaf vrijdag 5 mei, precies 50 dagen voor de braderij, delen onze leden-handelaars in de Bergstraat 10.000 kraslotjes uit. Bij elke aankoop van minimaal 15 euro krijgen klanten een kraslotje, totdat alle 10.000 zijn uitgedeeld.

Zo trakteert de Bergstraat op maar liefst 1000 drankjes (pintje of frisdrank) tijdens de drie braderijdagen. Want wie geluk heeft en op zijn kraslotje de winnende boodschap ziet, kan genieten van een verfrissend drankje. Kom dus vanaf 5 mei winkelen in de Bergstraat en maak kans op een gratis drankje tijdens de braderij.

En dat is niet alles! Om de festiviteiten nog specialer te maken, verrassen we alle bezoekers van de Bergstraat met leuke acties gedurende de laatste 4 zaterdagen voor de braderij. Die zullen zeker bijdragen aan de feestelijke sfeer voor de 50e verjaardag van Braderij Heist. Hou onze sociale media in de gaten.

We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in de Bergstraat en om samen met u deze bijzondere mijlpaal te vieren!

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg