Nieuws uit de regio

21-04-2023 - Heist-op-den-Berg

Bergstraat trakteert voor 50 jaar Braderij Heist

Heist-op-den-Berg, 21 april 2023. Heist Braderij viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren, trakteert de Bergstraat. Vanaf vrijdag 5 mei, precies 50 dagen voor de braderij, delen onze leden-handelaars in de Bergstraat 10.000 kraslotjes uit. Bij elke aankoop van minimaal 15 euro krijgen klanten een kraslotje, totdat alle 10.000 zijn uitgedeeld.

Zo trakteert de Bergstraat op maar liefst 1000 drankjes (pintje of frisdrank) tijdens de drie braderijdagen. Want wie geluk heeft en op zijn kraslotje de winnende boodschap ziet, kan genieten van een verfrissend drankje. Kom dus vanaf 5 mei winkelen in de Bergstraat en maak kans op een gratis drankje tijdens de braderij.

En dat is niet alles! Om de festiviteiten nog specialer te maken, verrassen we alle bezoekers van de Bergstraat met leuke acties gedurende de laatste 4 zaterdagen voor de braderij. Die zullen zeker bijdragen aan de feestelijke sfeer voor de 50e verjaardag van Braderij Heist. Hou onze sociale media in de gaten.

We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in de Bergstraat en om samen met u deze bijzondere mijlpaal te vieren!

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg