Nieuws uit de regio

03-04-2024 - Heist-op-den-Berg

Sint Lambertus wordt verkiezingshoofdkwartier

Jarenlang was het Heilig Hartcollege het kloppende hart voor elke verkiezing in de regio Heist, zowel voor de nationale als gemeentelijke stembusslag. Voor de gemeenteverkiezingen van 13 oktober wordt echter overgeschakeld naar Sint Lambertus boven op de Heistse berg. De telling van de stembiljetten van de nationale verkiezingen van 9 juni blijft in de Heilig Hartscholen

Voor de provinciale en gemeentelijke verkiezingen op 13 oktober zijn er 30 telbureaus nodig in Heist-op-den-Berg. Na een onderzoek en een bezoek aan de lokale scholen blijkt het Sint-Lambertusinstituut de meest geschikte locatie. Het nabijgelegen gemeentehuis kan dan dienen als hoofdkantoor, met alle nodige faciliteiten zoals computers en kopieermachines. Omdat er voor de federale, Europese en Vlaamse verkiezingen van 9 juni in totaal 72 telbureaus nodig zijn voor het kieskanton Heist-op-den-Berg blijft de telling daarvan voorlopig in het Heilig Hartcollege in Heist-station.

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg