Nieuwe locatie voor boetiek Lof Store

De Heistse boetiek Lof is verhuisd naar Bergstraat 102. Zaakvoerster Nathalie Van den Wyngaert heropent haar nieuwe winkel in damesmode met voornamelijk Scandinavische kledingmerken. “Met dit nieuwe pand verzeker ik de toekomst van Lof”, zegt Nathalie. Sinds de opening in februari 2023 heeft Lof zijn plek kunnen vinden in het kledingaanbod in de Heistse winkelstraat. Het huidige pand op nummer 158 maakt binnenkort onderdeel uit van een groot nieuwbouwproject waardoor de zaakvoerster al op zoek ging naar een nieuw onderkomen. Na een uitgebreide zoektocht stuitte ze op een karakteristiek handelspand, pal in het midden van de Bergstraat, wat werd aangekocht.

“Qua winkeloppervlakte ga ik even iets moeten inboeten maar dit gaat tijdelijk zijn”, aldus Nathalie. Plannen voor een uitbreiding zijn volop in de maak waarbij op korte termijn het winkelplezier flink zal worden uitgebreid. Een grotere pasruimte en functionele stock staan bovenaan de prioriteitenlijst. Eén vereist had de zaakvoerster wel voor de nieuwe locatie: het handelspand moest opnieuw in de Bergstraat zijn. “De Heistse winkelstraat heeft zoveel troeven. Er is altijd wel iets te beleven en zowel het Bergstraatcomité als de winkels individueel maken er steeds iets moois van. En ook het gratis parkeren is een grote surplus” volgens Nathalie Van den Wyngaert.

Tijdens de heropening kunnen klanten de nieuwe herfstcollectie ontdekken en maken ze kans op  een leuke give-away. Bij elke aankoop krijgt iedere klant een geschenkje. Op de vorige locatie zal Lof in september nog een eenmalige stockverkoop organiseren. “Dat pand heb ik nog tot eind september en dus ideaal voor een stockverkoop. Maar hoe we dit in elkaar zullen steken, moet ik nog eens bekijken. Daar zal ik via sociale media zeker over communiceren”, aldus Nathalie Van den Wyngaert.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg