Een 'schitterend' cadeautje

Nog op zoek naar leuke ideeën voor je eindejaarscadeautjes? Bij Boexstaens op de hoek van de Bergstraat en de Leopoldlei doe je heel wat inspiratie op. Met een juweel of horloge doe je immers iedereen plezier! Ook voor de finishing touch van je feestoutfit vind je hier ongetwijfeld iets naar jouw smaak en dat in verschillende prijsklassen. Maak je keuze uit het grote aanbod horloges en ontdek heel wat mooie juwelen. Houd je van kleur en edelstenen dan vind je in de collecties van Zinzi vast wel iets naar je smaak. Of misschien is het merk ‘Onno’ wel meer iets  voor jou, sobere en tijdloze juwelen die gemaakt zijn met oog voor detail en uiterst stijlvol ogen. Kortom, je vindt hier het perfecte juweel voor elke gelegenheid.

Meer info over Boexstaens uurwerken - juwelen
Bergstraat 4, Heist-op-den-Berg
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier