Winterwandelen

Gezellig ingepakt in dikke truien en met een blos op de wangen kan je binnenkort weer de kilometers van de Winterwandelingen af stappen. Elf gemeenten (Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar) stippelden weer de mooiste wandelroutes uit langs bevroren vennen en door stille bossen. De verschillende deelgemeenten van Heist kan je ook verkennen tijdens een kroeg- en zoektocht waarbij je onderweg een aantal (ludieke) vragen en opdrachten oplost en tussendoor kan pauzeren in een  leuke kroeg. Je kan de winterwandelingbrochure en de brochures van de kroeg- en zoektochten ophalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Wie aan 5 winterwandelingen deelneemt, maakt  bovendien kans op een mand boordevol streekproducten.

Toerisme Heist-op-den-Berg
Postweg 6, Heist-op-den-Berg
015 25 15 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg