Toffe zomeravonden in het Bergbos

In de schaduw van de watertoren, in het Bergbos, groeide Bar Bistro Maginique de laatste jaren uit tot een gewaardeerd horeca-adresje. Je zal er ook deze zomer weer kunnen genieten van een lekker etentje op het bestaande terras maar zaakvoerder en chef-kok Jelle Trevels heeft de afgelopen maanden ook tal van andere plannen kunnen klaarstomen. Een ding is zeker, in het Bergbos is het deze zomer gezellig genieten van het groen, een hapje en een drankje en … van voetbal!

zomerterrasGenieten op een extra zomerterras
In het Bergbos wordt deze zomer nog een extra terras geopend dat plaats zal bieden aan zo’n 150 personen. Van 11 juni tot 31 augustus zal je hier op een veilige manier kunnen genieten van een verfrissend drankje, een huisgemaakte cocktail, een biertje of wijntje met een smakelijk bordje tapas erbij. En terwijl je zelf even geniet kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel. Kortom, dit zomerterras in de groene long van Heist-centrum wordt de ideale stop tijdens een fiets- of wandeltocht.

supporterenZomerterras wordt voetbalterras
“Een mooie locatie als het Bergbos moet je optimaal benutten, daarom willen we in de toekomst verschillende initiatieven nemen om meer levendigheid te creëren in dit mooie stukje Heist. Beginnen doen  we met het EK Voetbal,” vertelt Jelle. Tijdens het EK Voetbal van 11 juni tot 11 juli zal je op het zomerterras alle wedstrijden kunnen bekijken op groot scherm. Er zullen 150 zitplaatsen voorzien worden,  geheel volgens de geldende coronaregels, en de inkom is gratis. Ook bij minder weer zal je hier terecht kunnen om bij een hapje en een tapje de prestaties van de Europese voetballanden te volgen. De  eerste match van de Rode Duivels staat trouwens gepland op zaterdag 12 juni om 21u. Hopelijk kunnen we onze nationale ploeg bezig zien tot en met de finale op 11 juli!

EK Voetbal
11 juni - 11 juli 2021
Reserveer je zitplaats op www.summerterrace.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg