Winterbar Moose

Gezellig drukke namiddagen in een aangenaam winters sfeertje, avonden met een volle dansvloer, lekkere hapjes en drankjes, ... Dit eindejaar vind je Winterbar Moose weer aan de voet van de Heistse berg. Je kan er terecht tot zondag 9 januari om er na de Nieuwjaarsdrink van de gemeente nog een feestje te bouwen op de beats van DJ Frank en wordt er zo’n 7 weken lang  ondergedompeld in de gezellige sfeer van de winter en de berg(en).

Live muziek op maandag
Naar goede gewoonte kan je elke maandagavond in Winterbar Moose terecht voor gezellige huiskamerconcerten met gasten als Sofie en Barbara Dex en talent van eigen bodem zoals Aalex, Luna, Enchanté, Rune, Tijl en coverband Shitty Shoes. De ‘Vintage Mondays’ staan garant voor genieten van live muziek in de mooie setting van de winterbar.

Dansen in het weekend
In Winterbar Moose zullen verder heel wat DJ’s hun opwachting maken om het beste van zichzelf te geven en jullie aan het dansen te krijgen. Zo kan je op donderdagavond al van het  weekend beginnen dromen tijdens ‘Thank God it’s Thursday’ met resident DJ Peter en op vrijdag wordt het weekend pas echt goed ingezet tijdens ‘Apéro Friday’ op de aanstekelijke beats  van heel wat verschillende dj’s uit de regio. Ook ’s zaterdags kan je je beste dansmoves bovenhalen en de nacht in dansen tijdens ‘Saturday Moose Fever’. Leuk om weten is dat je ook met  Kerstmis en op Nieuwjaarsdag de beentjes kan komen loszwieren want op 25 december en 1 januari opent Winterbar Moose ’s avonds de deuren. Ideaal om het kerstmenu of de kater van  het oudejaarsfeestje eraf te dansen! Op zondag 26 december gaat net zoals vorige jaren de Crazy Kroegentocht voor het goede doel weer door.

Winterse gezelligheid
De sfeer en ambiance in de winterbar aan de voet van de berg wordt gesmaakt door jong en oud. Of je nu komt opwarmen tijdens het shoppen met een koffie, glühwein of chocorum, tijdens  de middag snel een kom soep, een croque, panini of winterbordje komt eten of je beste wintermoves komt showen tijdens een dj-avond, ... je bent hier welkom op elke moment van de dag  om te genieten van winterse gezelligheid!

Moose winterbar

Het volledige programma kan je nakijken op www.winterbarmoose.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg