Siam Elephant, echte Thaise keuken

Wie de smaakvolle gerechten uit de authentieke Thaise keuken wil proeven kan sinds kort bij Siam Elephant in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg terecht. Het is er gezellig tafelen op voldoende afstand van elkaar en je ontdekt er lekkere currygerechten, Thaise slaatjes en lekkere soepen uit de regio van Ayutthaya, de vroegere hoofdstad van Siam, het voormalige Thailand.

Gerechten met smaak
De Thaise keuken mag dan wel een pikante keuken zijn, bij Siam Elephant maken ze alles op een toegankelijke manier klaar en accentueren ze de natuurlijke smaak van de gerechten.  Pepers, basilicum, munt, koriander, look, citroengras, ... In deze keuken beheersen ze de kunst van het kruiden tot in de perfectie, een mespuntje van dit, een lepeltje van dat, zodat alle  smaken mooi in balans zijn. Proef er de verschillende curry’s, van mild en zacht tot stevig, de laab kai kipsalade, de Tom Kha Kai, een kippensoep met kokos, of Tom Yam Kung, de pikante  scampisoep die er op een authentieke manier en met kennis van zaken klaargemaakt wordt.

Menu of à la carte
Voor ‘s avonds wordt telkens een menu voorzien, te bestellen per twee personen. Eentje van € 35 per persoon met een voorgerecht, drie hoofdgerechten en een dessertje en een van € 49 per persoon waarbij je als extra een soep en het vishoofdgerecht van het moment krijgt opgediend. Leuk om weten is dat alle gerechten uit het menu ook à la carte geserveerd kunnen worden. Reserveer best vooraf je plekje want het aantal plaatsen is beperkt!

Buffet
Op vrijdag , zaterdag en zondag kan je ’s middags tussen 12u en 14u aanschuiven aan het buffet. Je kan dan voor € 19 per persoon twee uur lang à volonté komen proeven van een variatie aan seizoensgebonden gerechten uit de Thaise keuken. Op termijn zal je voor € 7 extra ook het drankenbuffet kunnen ontdekken met Thaise frisdranken. Dit zijn verschillende soorten thee  op basis van kruiden die op verschillende manieren gedronken kunnen worden, met fruit, koud met ijsblokjes of warm in de winter.

Siam Elephant
Bergstraat 18
2220 Heist-op-den-Berg
T 0496 24 93 65
www.siamelephant.be

Reservaties: siamelephant.thaifusion@gmail.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg