3 jaar Barnature

In december 2016 opende Barnature, de natuurwinkel t.o.v. Gamma. Je wordt er de beste versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal. Spring eens binnen en kom te weten wat nu wel en niet gezond is voor je binnen- en buitenkant. Je vindt er een gezond en natuurlijk aanbod van (h)eerlijke voedingsproducten, supplementen en vitamines tot een mooi assortiment natuurlijke lichaamsverzorging, essentiële oliën, bachbloesems en edelstenen. Op vrijdag 29 november (9u30 - 18u) en zaterdag 30 november (9u30 - 17u) ben je welkom om het driejarig bestaan van de winkel te vieren. Die dagen ontvang je een goodiebag bij aankoop van € 10 (zolang de voorraad strekt), zijn er proeverijen en enkele acties. Zo krijg je bij aankoop van Dr. Hauschka-producten (vanaf € 40) een reinigingscrème gratis. Bovendien is het misschien meteen ook het ideale moment om al eens te snuisteren in het gevarieerde aanbod eindejaarsgeschenken.

Deskundig en vrijblijvend advies
Wat eet je eigenlijk allemaal en wat zit er in de crèmes die je op je huid smeert? Velen onder ons weten het niet, het is dan ook geen makkelijke materie. Bij Barnature krijg je advies en hulp waar nodig of simpelweg een luisterend oor. Kathleen wil bewustwording creëren, niet alleen qua voeding maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Voel je goed in je vel, want jezelf goed voelen is nu eenmaal de basis van alles.

BarnatureGezond en natuurlijk aanbod
Het assortiment van Barnature is enorm uitgebreid. Je vindt er o.a. kruiden, wijnen, (bio)droge voeding, verswaren, brood, glutenvrije patisserie, enz. Het laatste jaar werd ook het aanbod vegan producten en supplementen fel uitgebreid. Kathleen zelf is voorstander van voedingssupplementen en deze zijn dan ook in alle varianten te koop in de winkel. Ook mensen die graag enkele kilo’s willen vermageren kunnen er terecht, want er wordt veel belang gehecht aan verantwoorde dieetvoeding. Naast allerlei voedingsproducten vind je er een mooi aanbod natuurlijke lichaamsverzorging, zoals haarverf zonder ammoniak en dagcrèmes zonder parabenen. “Een belangrijk advies, smeer niet op je huid wat je niet kan eten,” vertelt Kathleen. Tenslotte maakt aromatherapie, met de bijhorende essentiële oliën, bachbloesems en edelstenen, ook deel uit van het Barnature-gamma. Leuk om weten is dat de bachbloesems ter plaatse en op maat van de klant gemaakt kunnen worden!

Beleving bij Barnature
De natuurwinkel is geen doorsnee supermarkt. Er wordt tijd gemaakt voor de klanten, advies gegeven, geluisterd en de geur- en smaakzintuigen worden geprikkeld. Je kan er je hart luchten of gewoon een (bio-)brood kopen. De winkel is lokaal, gezellig en iedereen is er welkom. In het bijzonder mensen met bijvoorbeeld voedingsintoleranties of huidproblemen. Ook veganisten vinden hier hun weg. Nog een reden om zeker eens langs te gaan zijn de gratis koffie of thee en de parking voor de deur of achteraan het gebouw. Barnature is ook voor zero waste en werkt plasticvrij.

eindejaarcadeautjesEindejaarscadeautjes
Voor wie nog op zoek is naar cadeau-inspiratie heeft Barnature alvast enkele leuke tips. Je vindt er cadeaumanden gevuld met allerlei lekkers maar ook unieke theesets die je alleen al in huis wil omwille van de prachtige doosjes. Verwen jezelf (of iemand anders) met natuurlijke verzorgingsproducten, parfums, een gezellig warm kersenpitkussentje, een inspirerend kookboek, een edelstenen hanger of stijlvolle verstuiver.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier