Een heerlijk kommetje warmte

Een kom heerlijk dampende soep om op te warmen tijdens koude winterdagen of een krokante en smakelijke bruschetta of toast? In soep- en toastbar Potaasj! in de Bergstraat vind je elke dag drie verse soepen, ideaal voor een snelle lunch of om af te halen per liter om gezellig thuis op te lepelen. Naast de tomatensoep die vast op het menu staan, experimenteert chef aan het fornuis Dave met andere smaken zodat je elke dag een ander soepje kan proeven. Een soep met de seizoensgroenten van het moment, een soep met een verrassend extraatje, … je wordt elke dag opnieuw verrast. Er wordt ook gezorgd voor de krokante bite met lekkere bruschettas voor de kleine honger, een heerlijke toast met bijvoorbeeld champignons, gegrilde kip of geitenkaas of een fris slaatje.

Potaasj!
Bergstraat 18, Heist-op-den-Berg
www.potaasj.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier