Een heerlijk kommetje warmte

Een kom heerlijk dampende soep om op te warmen tijdens koude winterdagen of een krokante en smakelijke bruschetta of toast? In soep- en toastbar Potaasj! in de Bergstraat vind je elke dag drie verse soepen, ideaal voor een snelle lunch of om af te halen per liter om gezellig thuis op te lepelen. Naast de tomatensoep die vast op het menu staan, experimenteert chef aan het fornuis Dave met andere smaken zodat je elke dag een ander soepje kan proeven. Een soep met de seizoensgroenten van het moment, een soep met een verrassend extraatje, … je wordt elke dag opnieuw verrast. Er wordt ook gezorgd voor de krokante bite met lekkere bruschettas voor de kleine honger, een heerlijke toast met bijvoorbeeld champignons, gegrilde kip of geitenkaas of een fris slaatje.

Potaasj!
Bergstraat 18, Heist-op-den-Berg
www.potaasj.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier