Gelegen in het hartje van Heist op den Berg, kan je Can Más terugvinden; een plaats vol gezelligheid en waar steeds een vakantiesfeer heerst. Can Más is een concept store met een serieuze boho vibe. Toffe casual kleding, mooie juweeltjes en accessoires, interieurspullen zoals plaids en planten, marokkaanse poufs (ook op bestelling!), cadeautjes, kaarsen, enz. met de nadruk op handgemaakt, natuurlijke materialen en originaliteit.  De sfeer wordt vooral bepaald door de muziek, de planten, de zon die vaak binnen schijnt en Anja's grote glimlach bij het serveren van een lekkere Lavazza koffie of de lekkerste cava van de Bergstraat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg